SEBAB YANG AGAK KONGKANG KENAPA MOOD NAK TULIS ENTRI KAU HILANG .

1) sebab kau malas buat essay yang sir kau bagi semalam . dan dengan automatiknya sir kau menjatuhkan sumpahan 14 keratan pinang sebatang kepada kau iaitu memalaskan nafsu menulis entri yang kau bangga bangga selama ni . nampak macam aku kencing kau tapi memang betul la woih .

2) sebab semalam adik kau menangis hu ha hu ha tapi kau buat tak pelik sambil berkata " daripada aku pujuk kau , baik aku layan justin bibir kerana sesungguhnya beliau tinggi sedikit daripada aku " . sekali lagi nampak macam takde kena mengena tapi sememangnya ada kena mengena .

3) sebab kau malas membasuh kasut . oleh itu , syaitan juga menghasut kau supaya malas menulis entri . bak kata setan " alang -alang tak basuh kasut , baik kau tak payah tulis entri . kejadah " kuang hajar kau setan lakhnat . meheheeh

4) sebab aku  kan baru kahwin dengan gerard way lepas tu beranak semua , dah dapat anak . lepas tu kau nak jaga anak kau lagi . hello , i dapat anak kembar okayyy . dua dua laki comel sangat . sorang nama Espesdos Pekasam Way , sorang lagi nama Asparagus Waklu Way . perghh comel gila nama anak anak kesayangan aku . jadi , takdelah masa nak bukak blog post entrinya woih .




wasiat anak dara ; bai nak berak .

73 comments:

Peah Glemer said...

nama anak kau memang pelik. HAHAHAH

Uchi kay-f @hmad said...

ape yg kau merepek ni whi eka!

dah pi basuh kasut!

cik ery said...

xdek dlm list ak weh.haha



yg no4 2 ak tak leh blahhh.hahahhaha.
ak sntiasa mendoakn mimpi kau jd kenyataan.hiks

muhamad hanif said...

berak pon kecoh.



HAHAHHAHHAA

Izzaty Ishak said...

Oh bila dah kahwen memang macam tu, susah sikit nak hapdet entri. Nak jaga anak kembar susah wooooooo.

Nur Ayuni said...

hahaha. aku pening baca weyh..haha :P

meaw said...

ko berak aku cirit, #kbai

Anif Abdullah| AA said...

hahaha.. dah buat i/c untuk anak lum?

Heidi Shafiq said...

sape suh ko update? :P

Red said...

satu lagi sebab. sebab setan ikat nafsu menulis aku. lakhnat punya setan =.="

Syazwan Che Deraman said...

woii..

tu nama anak aku laaa..
kau curi nama ea.
hehhe.

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

berak batu la tu..sbb tu xde mud kn.wawaawaa ;))

azurin ramli said...

ASPARAGUS WAKLU WAY!

perghh,style nama kau weyh.

Ct Aja said...

hahahahhaa, bawak laptop dlm toilet la, sambil2 update...hahhahaaa

p/s: menjerit skang sebab peristiwa tu mmg betul...kikiki

Bro ahmad said...

cepat pergi..jangan layan kami ni..hahaaa XD

Jue said...

Kt xde idea tp skali tulia bjela2! Hahaha

Faaein Talip Roy said...

oit.. sensored lah sket word tu.. haha.. kasar untuk alam sejagat..

Amirul Aqiim said...

pelik nama anak kau O_o

miratun madihah said...

ishish pemalas basuh kasut :D

adik zac efron said...

banyak lah lu salahkan setan pulak eh

adik zac efron said...

anak ketiga lu jadah hape name? kata kembar tiga ahye

espesdos pekasam wey said...

mumyy mumyy cepat lah iyak iteww nak iyakk pulek nieywwww

asparagus waklu way said...

entah mumyy ni iyak ame ngat maleh ah cenggini malehhhh

myra rara said...

akhirnya aku gak yang jaga dia ape ah

JIJI YU said...

kesian pulak aku dekat engko

cik bulan said...

basuh kasut ??haha.pkai mesin jela weh..haha..aku tahu ko rajin..errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

schaze zainn said...

dilema gadiz nak berak..haha xP

Zul Fattah said...

mak aii.. kejam gile ko.. ko dah kahwin ke? OMG!!!

~SaL IjOu~ said...

da boley geng ngn tukang karut ni~ hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

ini betul betul,,bukan main main ,,,lol ,,, :)

SuzaDin said...

pelik2 jer ko punyer sbb nie minah muahahahahaa XD

PenuliS said...

p jamban!

Asyila Zainuddin said...

sambal asparagus dgn udang sedap! muahahaha..

El-Janna said...

ergh berangan je ko

Amna.Qadeeja said...

nk berak pun kecoh wt entri segala diam2 sudah

ArulchelseA said...

memang alasan kongkang ni.. kih kih kih

budakijaupendek said...

dh kahwin mengaku anak dara ?
oh please... haha!
nak anak sorang gak..

teha said...

hahaha ! sengal.. anak kau pon pelik mcm kau gak kot..

MENCARI CINTA 2.0 said...

setan tu mesti lucifer kan ? bhahahax

Hanis MY said...

Adoii pengsan!

i am S!L4H.. said...

wehh anak ko due2 komen. bhahahaha

mcm tetttt je.
=p

saljihitam said...

ehem

Tasha said...

merepek! haha

lynda salim said...

nama anak paling tak boleh bla . hihihihihihi




*okbai nak berak jugak ;p

dill said...

adoi. pegi buat karangan tu!

dill.

Niena Pengembara Ilahi said...

hahaha..lawa nma anak tuu

Mohd Izzar said...

aku cuba utk memahami repekan ko ney. hurmmm..

yad'z said...

hahahaha. sioll. jadah haram tak de kene mengena siak.. hahahahha

Fara E's said...

gampang ! haha

~Nana 귀여운~ said...

kesian nyo,..hahahah :D

delarocha said...

buat entry pasal tips yg ntah ape2 adalah salah satu cara menghupdate blog jugak..haha

khairul akmal bin azman said...

point syok sendiri ni..haha..
tapi lawak lak bile membaca

Lelaki Ini said...

cumel sgt nama anak!

Hanie_Dew said...

sebab musabab ko dah jadi satu entry.. hebat!.hahahaha

Saiazuan said...

sebab demam.. hehe

ROJAK said...

rupa2nya sebab nak berak je..

Juan said...

Tudia, nama anak ko.... ;)

msredcheesecake said...

seb baik berak tak malas... hhaaa

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . style tu nme anak . hee

:)

ctk said...

boley r pnggil anak ko WAKLUUUUUU..hahaha

Miss Volvo said...

merepek je ko ni wahaha!

asfira aminuddin said...

haha. nasihat tu tak bole blah la babe :)

amir aizat said...

kemain name ank mkcik ni, haha

Run Away said...

hahahahhaha....pegi jew lah...lepas ajat tu...;p

Rara. said...

wa suka nama anak tu. khahaha.

HEROICzero said...

sampai sekarang aku tak dapat lagi punca akibat kau tak update blog . ha ha .

Cik Jannah said...

hahahaha. pening2.

Nyamuk Terbang said...

haha siot...

Nurnajwa said...

Haha, sengal jeh reason ;D

Dhiya Fariza said...

asparagus waklu way tuh felamak hahaha. eh i linked ur blog on my page, sebab blog ni best!

missSenget said...

punca2 tu xde kaitn ngn ko..

sila bagi punca lain..

ORLANDO AHMAD said...

gua kalo otak break down memang berssemut laa

YOUsoF said...

Nasib baik aku pandai bahagikan masa dengan betul walaupun anak sedara aku ada 10 orang..



Berak² je, mulut jangan potpet².. ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...