WOIH RAUL MEIRELES , SEMOGA BERJAYA REMBAT BINI ORANG

entri ni takde kena mengena dengan yang sedang senak perut juga yang sedang koma tetapi hanya ada kena mengena dengan kaum kerabat chelsea fc . harharharhar harun salim bachikkk . 

demi merealisasikan impian si botak bajet henseng raul meireles ke chelsea marilah kita memakeoverkan beliau supaya nampak lebih kacak tertarik kau memang botak di chelsea fc bersama rakan seangkatan beliau yang baru john terry dan ashley cole , si perdajal isteri masing masing . 

kita mulakan dengan kepala ya ;




dari kiri , kepala otak cole , kepala otak raul dan kepala otak terry . 
halamak , kelapa otak kau botak raul ? kejadah apa?
macam mana nak join mamat dua ekor ni . 

moh tengok muka masing masing plak ;



okay ahh muka tu dah cun tip top rasa macam nak ngorat . 
tapi aku bagitahu kau , atas ni gambar bajet raul je . 
candid kononn . sebenarnya dia bukan hensem mana .
mr bean lagi hensem dari dia woih .
tak caye sudoh .


seterusnya adalah part yang paling disukai oleh perempuan dan sangat dijelesi oleh lelaki lelaki papan lapis ;



badan pun dah cun tip top kau memang meletup nyah .
tapi raul  , asal bodoh sangat salinlah baju kau gedik sangat 
pakai baju team peberet gua apahal ? gedikkk !


jadi tibalahh masa untuk melihat raul meireles selepas dimakeover menggunakan paint je.
tak main ah photoshop . 
mempersembahkan RAUL MEIRELESSSSSSSSSS !
tenggg tenengengenegeett   ttteeeengggggggggg 






yeahh itu dia , kepada yang rabun . aku nak gitau dia cakap ;
chelsea poreber ! hidup justin biber !
almaklumlah , guan paint jewww .




wasiat anak dara :jadi kepada adikku , Shawn Milke bukan nama sebenar . aku nak ucapkan maaf zahir batin walaupun aku tak buat salah ghape pun kat mu juga kelab peberet mu chelsea fc mu . hakhakhak . 


.


22 comments:

dill said...

apekah...hahaha!

dill.

gamep01nt said...

Chelshit mmg bodo suka cilok player org. harap2 meireles jd bengap macam torres

My Recent Post STREAMYX EQUAL PIG

ekabukanmakcikkau. said...

@dill : thehehe

@gp : biase ah tu player liverpool skor jee die cilok waklur jee die cilok waklu

gamep01nt said...

waklu chelshit waklu waklu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yo87 said...

butthurt nampak. hahaha ;D

kim heeruul said...

gua tak layan bola..haha

ekabukanmakcikkau. said...

@gp : erk , leklu bro aku tahu ahh kau bengang kat streamyx kau thehehe

@yo87 : hahhaa tak pelik

@kim : yelahh kau layan girl's generation je kannnn ? hakhak

cik bulan said...

ku tataw..haha..ku taw pak mat sebelah kampung buat boat pakai kayu durian..

adik zac efron said...

name pon chelsea ciaro kan?hahhaa

adik zac efron said...

tak kalahnye liverpool raul berambus pon

Azham Vosovic said...

cun kot JB main bola hahahha

iMBobo said...

ada tak pemain bola sepak yg boroi?haha

El-Janna said...

haha aiseymen idokla aku kenal sape ni^^

goal je la i tau^^

Adli said...

chelsea poreber,, hahha ter-sgt la xle bla der... *wa terckp bahse rempit ke?

S41KEN20 said...

nokharoooomm . hensem teroi raul !! FTW !

shawn razaleigh said...

hahaha. YNWA! *pura2 minat liberpul

syuzi syofia said...

alamak... bola ker? hehehe... x bape fasih laa... hihihi

adik zac efron said...

cikaro sori sori

ekabukanmakcikkau. said...

@bulan : alohhhhhhh

@zac : oh ya memang pon cikaro wakakkaka

@azham : wakakkakakkaka cer ulang balik dgn caps lock gua nak bace hakhak

@imbobo : herm tak jumpe lagi dah jumpe nanti gua roger roger orait ?

@el janna : hakhak tak payoh kenai ah

@adli : wuihhh rempit wuihhhh

@ohsaighupenye : euwwwwwwwwww . kan aku dah tergedik kau tgk .

@shawn : molek ah . sniff sniff <-- marah woih

@syuzi : haha tak payah fasih ah haha

schaze zainn said...

x minat tgk bola..hihi xP

tp player bola byk henseng2..xP

ekabukanmakcikkau. said...

aihhh mmg aihh hahaa

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . anti JB apa ??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...