SEBAB KENAPA AKU #SINGLE

kalau kau beli sesuatu yang sedap dan mahal gila , kau tak payah beli untuk dua orang .

kau tak payah susah susah nak tanya sesiapa semata² nak layan porno

tak ada extra birthday yang wajib kau ingat begitu juga dengan nama penuh siap dengan nama ayah orang lain yang kau perlu ingat selain kau punya .

kau boleh berjalan se-taksenonoh yang kau nak tanpa perlu kau cover² supaya tak ada orang yang malu .

orang yang hanya boleh komplen " woi bapak kuat volume slow sikit pleaseee " hanyalah jiran kau .

kau tak perlu susah² nak bagi alasan " I sakit kepala lah sayanggg " kecuali kat boss kau . okay kantoi disitu kau dengan boss kau gay .

satu² manusia yang tengok inbox kau adalah diri kau sendiri . diulangi dengan caps lock , DIRIKAU SENDIRIKK .

kau tak payah susah² nak cakap " alamakk gua pregnant gone ni ? "

kalau kau nak pergi mekdi pukul 3 pagi takde sesiapa pun yang tak kasi kau pergi ataupun tanya kau kenapa kau pergi mekdi walaupun dia dah tahu kenapa . macam bodoh kan ?

pintu jamban hanya terbuka bila kau yang bukak , bukan orang lain .

kau boleh mandi selama mana yang kau nak , sebanyak mana sabun yang kau nak guna tanpa perlu dengar " wehhh cepat sikit mandi boleh tak ? gua dah tunggu blah bllah lapan jam ni blah blah " .

kereta kau boleh sekotor mana dan serartistik mana yang kau nak .






wasiat anak dara : entri ni panjang sebab esok aku malas post entri begitu juga dengan esok esok dan esok . okay aku buat lawak , kelakar kan ?  cakaplah kelakar !

44 comments:

Peah Ros said...

cool bebeh! ahahhaaha

kau tahu, aku baru nak buat entry kenapa aku single. tetiba kau post dulu. ciss apsal otak kita buleh sama la hoi!

red said...

weh! aku ajak ko tengok porno same same, ko buat bodo aje.. bile doh nak lenjan?? hahaha.

ctk said...

hahahahahahaha...kelakar kelakar....hahahhahaha~

Uchi kay-f @hmad said...

entry kamu menarik......!!!

ekabukanmakcikkau. said...

@peah : ini semua mungkin disebabkn rambut aku gaya killafairy kot wakakaka

@red : ohhh eh ade ke ko ajak ? aku ghase orang lain yang ajak ritu ke kau ? kau ehh ? ohhh esok esok hahaa

@ctk : hehe

@uchi : entri kau pon best lah haha

Umie Artoqiemie said...

heaven sungguh single.

syuzi syofia said...

syuzi still agak blur dgn entry ni... (lembab plak aku mlm ni.. byk tu pn x paham) huhu... (T_T)

ekabukanmakcikkau. said...

@umie : haha tepat sekali pas sikit *peh peh

@syuzi : haha aku dahh agak dahh ada yang x faham , sbb aku pon xfaham ape yg aku merepek hahapas sikit *peh peh

@syuzi : haha aku dahh agak dahh ada yang x faham , sbb aku pon xfaham ape yg aku merepek haha

cik bulan said...

kelakar

cik bulan said...

knape ko suruh aku ckp sikit sgt..aku xpuas ati..ahahaha

syafiqakarim said...

haha bkn sb kau tak laku ke? agaga.
weh,aku ada cd br.nakkk? :P

Asyila Zainuddin said...

yeah! single itu best! hehe..

iMBobo said...

wow mcm best, tgh mencari keistimewaan berdua plak hehe

pandangkedepan said...

patut aku tgk lee chong wei tu happy je...sebab dia single...:P

dill said...

single rocks!

dill.

cik ery said...

haha.oit..ak xsingle n ak je tgk inbox ak sendiri.


ehem.



haha

Amirul Aqiim said...

aku setuju yg pertama tu!
best wo mkan mkanan mhal sorang2..
HAHAHA ^^

meaw said...

tanya lagi #kenapa single , tak laku lah tu! muahahahhaa..... heiiii,single ni best apa! tak buang masa,tak buang karen, tak buang duit,tak buang masa yang pasti,kurang dosa...

El-Janna said...

kui556 toi la tu^^

tapi aku #double la-.-"

Taufiq Tiramisu said...

ak pun kekadang tak ingat bday org. bday abah aku pun aku tak ingat. hahahahaha. kijam kan?

Mohd Izzar said...

sebab tu jgk la aku single..hahhah!

Amna.Qadeeja said...

weii kelakar gile kau buat lawak tahu?

aku single jugak mesti kau tak caya kan? lalalaa ;D

delarocha said...

errr... kelakar

*camne nak gelak ni?

gamep01nt said...

Tu ah dulu aku nak kat kau kau jual mahal cakap setai kat torres, tgk sekarang> torres dah jadi bengap.

My Recent Post
BUKAN MENIRU NYE PUN - MAX 24:7

♥♥ arabella ♥♥ said...

haha. kelakar. siyes =)

Coke Laici said...

pergh ! klakar weyh ! klakar ! berbelit urat kentut aq gelak ! haha

syuzi syofia said...

hahahaah... hampeh btol!!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. terbaek ar jd single ne kn. :)

cik bulan said...

aku dah hupdate la macik..bising je xde bnde nk serang aku lettew..ahahaha...

mood raya aku masih berserdak..ahaha..ko r det aye xnak kasi..=.=

Far8 budak baik said...

hahahahaha sengal..
sebab yg tak ley terima..
kau sorang je cam gini kn =p=p=p

YOUsoF said...

Habis aku ni siapa di mata biru kau?



Kau tak perlu malu² korek hidung, dan dapat menikmatinya lama²..

Edy Ramanov said...

hehehe. single lagi best. free nak buat apa dan ke mana2. hehehe

Fara E's said...

alasan kau kukuh , gua suke , haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . single aka berseorangan .. kadang best kadang tak best dowh ..

Saya said...

sonok single ni sebenarnya keh4

azurin ramli said...

jom layan megaporn! harharhar.
eh chop chop.kau tak leh belom spm.wakaka

Liza Razak said...

kelakar ok...btw..mmg cool gile entry ni :)

zulhilmi.tempoyak said...

hahahaha...

power gak ayat dya...

best2...

;)

Shawn Razaleigh said...

ahh single rupanya.


awwwwrrrr

cik bulan said...

shawn dah ade agenda..haha

DewanMaya said...

single itu sakit kepala...

Heidi Shafiq said...

baru nak ajak ko kapel.. tak jadi la..

miratun madihah said...

single manyak syiokk woooo

Uchi kay-f @hmad said...

eh beb boleh kasitaw pesal user blog kamu unik!

saya bce mesti nk gelak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...