#SS : MUKA SIAPA PALING SAMA ? NI TEKA TEKI NI CEPAT AHH


#SS : stupid saturday . dibuat pada hari sabtu yang aku taktau
nak hupdate ghape kecuali copy paste dan publish . 



katy perry & zooey deschanel

howard folderer & gorilla hensengg

shrek & shrek



wasiat anak dara : buat pertama kali nya dalam sejarah aku bangun tidur dan terus mandi . sekalung tahniah kepada yang berhormat professor ekabukanmakcikkau.

38 comments:

HAFIZ ROShDi said...

mmg sama..haha

Taufiq Tiramisu said...

jgn lu kutuk pemain MU. gua tumbok kang. hahahah

EZAD AMIR said...

wahhhhhh katy perry!!!my awek!!!!

Shaherah said...

wah dh nak same..

meaw said...

sepatut tang shrek tu letak muka ko lak makcik,kahkahkah *lawak kasaq sat,haha



p/s:tekak aku tercabut time aku taip je,muahahaha!

cik bulan said...

aku minat dollah salleh je

azurin ramli said...

weyh,muka kau sama dengan retiss mana pulak? kuikuikui :p

Fara E's said...

muke aku ? haha ;p

ekabukanmakcikkau. said...

@hafiz : hah tau xpe . mehehehh

@taufiq : aku mmg nak kutuk pon wakakkakkaa tumbok ahh ahahha

@ezad : wokeyhh kau ambik katy aku ambik rusell .cantekkk .

@shaherah : hehe

@meaw : bangang kau wakakkaa . muka aku semestinya sangat sama dengan hayley maleh nak kerek haha

@bulan : yelahhh salleh yaakob sekali haha

@azurin : hayley . taylor momsen pon bolehh haha komfiden je haktuihhhh

@fara : hermm macam jeslina hashim . ade ke ? alahh yg berlakon dlm aku kaya tu mehehehh

Rozuan Ismail said...

HAHA.anak dara malas mandi rupanya.huhu

Mohd Izzar said...

hahahahahah! bongok sehh yg last tu la paling sama..
shrek n shrek. hahah

Coke Laici said...

gorilla tu mmg hensengggg lg ohsemmm . kah2 .

JIJI YU said...

muka weng roni

Sarah Mohd Saleh said...

hahah.aku rse klu bndingkan kau dengan weirdo gorilla tuh sme jugakk kan?huaahahha

H.J said...

muka rooney dengan shrek tu yang sama..haha

teha said...

grrr.. yg ke2 tu paling kejam.. tp katy perry tu kot yg paling same.. hehe

Shawn Razaleigh said...

muka lu dgn rozmey pun kembar. :P

Peah Glemer said...

aku tengok muka beruk tu sama. HAHAHHAA

Gee said...

hehehe...comel la..haha

Dhiya Fariza said...

HAHAHAHAH sumpah lawak ni.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kasar giler guraun ne siot.. haha

saljihitam said...

hensenggg

Amna.Qadeeja said...

oke gua jawab soklan lu.

gambar yang kedua tu mmg iras gila. kembar siam ke malam? grr

muhamad hanif said...

aku suka katie perry. Sekian.

schaze zainn said...

kecik ati mamat tu..kehkeh

ctk said...

hahahahahaha....dr mane la kO dpt gambar neh...


pepOwn..tahniah weh bangun tido n trus mandi...bukan senang...hahaha

Saya said...

yg beruk tu sebijik weh kesian hhaha

ekabukanmakcikkau. said...

@rozuan : woihhhh . bior ahh haha

@izzar : tu ahh pasal tp ade org sakit hati lah pulek .

@coke : yahuuuuu wakakkaa

@jiji : muahahhaa weng roni ?

@sarah : wakluuuuuu aku maleh je nunjuk muka aku nanti kau tgkap lentok pulek muahahha

@hj : pandaiiiii

@teha : alohh memang lahh tapi yg akhir tu plg sama lahh haha

@shawn : hermm rambut gua gaya killafairy gone nak same gaya dia ? haha

@peah : bhahhaha dua2 kau kata beruk ? wakakaa

@gee : bah gitu haha

@dhiya : thehhehee :D

@taufiq : peace yawww muahahaa

@saljihitam : aikk kau terpikat kerwwww ? hhahaha

@amna : mungkin kembar subuh . jadi lu nak masuk meminang yang mane se ? heheh

@hanif : alohhh orang atas tu ckp katie perry tu awek die gone ni ?

@schaze : aku mmg berniat nak bg dia sakit ati hape muahahhaa

@ctk : macehhhh hahahahaa

@saya : haahhaha aku ghase laki tu okeh je ke kau yg nak dok sebelah beruk tu ? hahahahaaa

Uchi kay-f @hmad said...

bhahhaha..ss betul!

***tahniah taw sbb bgn tidur terus mandi..

adik zac efron said...

Fulamak katy perry gua gi mamp lahh Russell heheh

myra rara said...

Haha kesian rooney

i am S!L4H.. said...

rooney??
weh same la. aiyoh

ekabukanmakcikkau. said...

@uchi : ss ? saya semat ? ? erghhhhhh .

@adam : aduihhhh katy perry lu lagii erghhh

@myra : muahahhahaha

@silah : nape woihh ? same muka gaya kau ? hahha ye memang ade sikit hekhek

Saiazuan said...

hahahaha yg 2 n 3 tu memang sejibik!!!

YOUsoF said...

Macam mana rupa diaorang pun, kau tetap suka tatap muka diaorang kan..



Kesian pompuan atas tu tak reti nak tutup badan hahah

Azham Vosovic said...

muka saya sama dgn sapa plak? hahahah

Azham Vosovic said...

muka saya sama dgn sapa plak? hahahah

Ezad Skytech said...

haha..shrek...(^^,)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...