ARSENAL MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA




wasiat anak dara : hari ni ahad kan ? oh patutlah aku tak kesekolah . gone nak gi sekolah cuti doh . 

33 comments:

meaw said...

kalau lah depa pakai betoi baju melayu tu,cepat2 aku masuk minang,muahahahah :D

red said...

waklu ahad! haha XD

ekabukanmakcikkau. said...
This comment has been removed by the author.
ekabukanmakcikkau. said...

@meaw : aku bagi kau yang paling kanan . kool tak beliau ? hakhakhak

@red : bukan ke ? aik

adik zac efron said...

pergh sagna menggoda habis kahkahkah

adik zac efron said...

aik kate ynwa.ape kes ni ?

myra rara said...

hahahha tak boleh blah sume

diana said...

ye ye je..kan??

Mohd Izzar said...

wow..nice...!

ekabukanmakcikkau. said...

@adam : wakakkaka die mmg lebih menggoda sealam ni hakhak

@mira ; hahaha :D

@diana : hahha memang ye pon PS . lol

@izzar : thehee

i am S!L4H.. said...

macho gile arsenal ucap selamat hari raye.
tp kalo liverpool yang ucap lagi bertambah macho. hahahaha

saljihitam said...

ala tomey tomeyyy

ekabukanmakcikkau. said...

@silah : hakhakhak tgk lah sape fans die hakhak . ehem ehem

@saljihitam : :D

cik bulan said...

aku cop yang baju kelabu..harharhar..senang sikit kalo g sopink..kalo ilang senang je nak cam...hahahaha

Amna.Qadeeja said...

kan sedap mata memandang bila berbaju melayu eceh ;D

selamat hari raya :)

El-Janna said...

keh7878 raye ye ~~

ekabukanmakcikkau. said...

@bulan : hakhakhak bengong mu . aku dah agak ramai yang pilih die hahaha

@AQ : ececehh hahah . okay :D

@eljanna : raye lahh ghape mu ni .

cik ery said...

takmo ponteng2 nahh.

azam raye.heh

Asyila Zainuddin said...

tak kenal sape2.. tak nak ambik tau pun.. haha.. :p

tia @ Ini Kisah Tia said...

depa paham idok kalau aku kate "nak duit raya peliss" ! hahaaa

ekabukanmakcikkau. said...

@ery : heheh eden torai hakhak

@asyila : hakhak tak payah ah kau tahu . aku pun tahu wenger tua , sagna , arshavin fabregas tu jewwww haha

@tia : mungkin cer try kat yang kelabu tu haahhaa

Saya said...

wow keh3

Naz ( ナズ ) said...

perggh.. sempoi kau edit gambar ni..

Rtp Farra Arisha said...

hahahaha..cool sangat2!! selamat hari raya :)

syuzi syofia said...

aaiiittt!! cikgu dh menjerit suruh g sekolah tu... ekekekek

syuzi syofia said...
This comment has been removed by the author.
alepridz said...

budak2 arsenal tu mengucapkan kat budak2 MANCHESTER ker?

haha

iMBobo said...

esk jgn tak pergi skola lagi haha..

gamep01nt said...

negro pkai bju melayu waklu!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhhh.. memang terbaik la :)

YOUsoF said...

Hari ni rabu la, tu pasal kau bangun awal pagi tadi..



Pandai jugak mamat² pakai baju melayu, kalau dengan songkok haji sekali confirm makin segak lah.. ;D

teha said...

hahaha ! okey , kelakar :)

Dzarief Zuhdi said...

rombongan nie la yang datang umah aku dulu.. aku x sempat plak nk tangkap gambo.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...