ANTARA MAMAT MAMAT KAT BAWAH NI MANA PALING HENSENG ?

untuk pengetahuan kau , henseng itu sama je dengan " hai awak kacaknya awakk aww aww" atau " kenapa salleh yaakob terlalu hensem ? tergugat iman saya " . jadi kau jangan fikir henseng tu adalah sejenis meggi baru yang aku makan waktu lepas exam disebabkan mak aku marah aku makan masa dekat dekat nak exam , bak kata mak aku " jangan jadi bodoh kerana meggi , jauhi meggi ! " . elehh mak aku layan meggi mawi je tak main ah mee sedap . bapak kool mak aku dak ? 

sebelum kau pilih mana paling henseng , aku nasihatkan kau jangan tamak bak kata pepatah " orang yang tamak sokmo rugi , kalau kau rugi jangan nak mengadu kat aku " . jadi janganlah tamak , pilih satu sahaja walaupun jejaka jejaka dibawah memasing menggugatkan iman kau . yang lelaki , boleh pilih untuk jadi gay atau buat buat tak tahu yang kau adalah lelaki . 

calon 1 
wayne rooney atau nama manja beliau
" shrek kiut " 
undilah saya , hidup untuk kiut selalu awwwww-shrek rooney *lots of love


calon 2
kiah buncit woih
walaupun i pakai bra kaler hitam saiz 42 , i tetap
anggun menawan-kiah buncit woih



calon 3
torres torresiah
kalau saya dapat kalahkan shrek kiut dan kiah buncit woih,
anda anda yang mengundi saya menang akan mendapat satu ciuman percuma di 
lubang telinga . sememangnya bibir saya hanya layak di lubang telinga anda . 
undilah saya !-torres torresiah





wasiat anak dara ; tiap tiap hari ada omputih rambut merah jogging depan umah aku . aku syak tu gerard way . ghupenye tak . ahh haram pelik dah ahh hari² pakai baju sama buuu tak mandi.

46 comments:

Fara E's said...

wak luu gerard joging dpn umah ko , hhaa

Coke Laici said...

weyh awat kiah buncit tu hengsengggg sgt ha ??

saljihitam said...

ghey

eh eh ni skodeng tetiap hari ni nak kata gerard-to-be tu paling hengseng lettew~~

ORLANDO AHMAD said...

gambor no 2 bleh buat gua terpikat

Dhiya Fariza said...

Torres torresiah sgt henseng bagi iiiii. Hahahahahahaha

delarocha said...

torressiah?

satu entry annoying dari fan liverpool? ahakss

Mohd Izzar said...

hahahah. siot jew la.

shawn razaleigh said...

kiah buncit tu derokba after surgery kan?

adik zac efron said...

wuihhh cun cun belaka susah untuk gua pilih.

adik zac efron said...

takpe ah satu undian penuh kasih sayang untuk kiah buncit woih.

kiah buncit woih said...

terharu i ada orang dapat pergi top 3 awwwwwwwwwwwwww

adik zac efron said...

wahhhhhh hai kiah buncit woih <3 arghh macam gampang hahhaa

myra rara said...

mesti nak kena ada shrek jugak ke? haha

myra rara said...

s

syafiqakarim said...

gua nak num dua.haha

rozeeta rashid said...

haha. tak leh blah kiah buncit.

♕ Mr.IX ♂ said...

shrek ....haha

muhamad hanif said...

<------------ paling hengsem.

Taufiq Tiramisu said...

tak kira ah. lu jangan kutuk pemain bola sepak fevret gua. kang gua tumbok lu sampai US kan. lu nak?

Peah Glemer said...

Aku paling hengsem!

Jue said...

Aku nak kiah buncit. C tores tu blambak kat umah aku haha

Omputih tu mandi , baju tu je yg x mandi hahaha

H.J said...

semua tu tak leh lawan aku..haha

Wani said...

cik kiahhhh.

haha

JIJI YU said...

kiutnye engko

Ct Aja said...

hahahaha, saya lagi henseng...hahahhaa

Asyila Zainuddin said...

kalo betul gerard way untung la.. haha..

ctk said...

hahahahaaku...apepOwn..aku lagi hensenggg.....dOrg xley lawan aku :DDDDD

EeMy-g0od-go0d said...

esh kaw nih.. best mmg besh entry kaw.. kaw ske melalut byk sgt ah.. HAHA~ anyway go0dj0b :)

asfira aminuddin said...

haha. biar torres camtu sbb die mmg tak best! lawak!

azurin ramli said...

no3 tue dah macam king kong woi aku tengok.harharhar

Cik Jannah said...

aha. kiah tu hensem.

Amirul Aqiim said...

aku pilih kiah buncit!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak. torres torresiah tu hengseng tu . hahhaahha

:)

SuzaDin said...

no komen kah kah kah ...

Azham Vosovic said...

Yang atas tu paling hensem hahahaha

Juan said...

Aku nak yang no. 3 lah.

YOUsoF said...

Pembuat entry ini adalah yang paling hensem.

schaze zainn said...

haha kiah buncit tu mebi henseng dari toresiah.. xP

i am S!L4H.. said...

weh mesti la yg paling henseng tomcruise. hahaha


lawak gile calon 1 tu. muahaha

Saya said...

kiahhhh no 1 keh2

Amna.Qadeeja said...

weh aku dulu pun suke makan meggi mawi haha kelas kau jah

err semua henseng tak reti nak pilih

muhamad hanif said...

ok, salah arrow.

hengsem. -------------->

Syazwan Che Deraman said...

kesian torres, aku penyokong chelsea!

meaw said...

geli noks! kiah buncit woih.......

budakijaupendek said...

hehe
ni anti manu ke ?

lalat said...

haha hensem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...