APA YANG KAU AKAN BUAT KALAU KAU ADA TIME MACHINE ?

aku tak nak tulis apa-apa sebab apa yang aku nak tulis terang lagi benderang ada kat atas ni . jadi tu lah apa yang aku nak tulis . kesimpulannya hari ni aku tak nak tulis apa-apa . okay bai .


wasiat anak dara : pemenang untuk entri semalam  tu ialah KIAH BUNCIT WOIH . ramai doh orang undi beliau , setinggi tinggi penghargaan buat beliau .

kau menang woihhh , kau menangg 

50 comments:

Adylia Qarissa said...

jangan tulis apa apa

YOUsoF said...

Aku akan cuba patah balik ke zamam BMX aku hahah.


Tak pun aku cepatkan masa supaya aku tua 2 tahun dari Irma Hasmie.. ;D

muhamad hanif said...

aku nak jual kat sapa yang nak .


wakakakakakaka!!

Uchi kay-f @hmad said...

aku nk jumpe hang tuah pastu tnye die.."li ho ma"...

i am S!L4H.. said...

abis ni ko buat ape???

melompat tibe2 ade tulisan erh. hahahah

JIJI YU said...

aku nak balik mase spm..stadi awal2..aku stadi sebulan sebelom exam..mmg bengong..kali stadi awal dah kompom2 aku jadi doktor sekang..

H.J said...

hoho..tahiah la kiah oi..haha

Jiejah Gorjes said...

gorjes nye kiah buncit woihhh..tergugat iii

Peah Glemer said...

jgn woihh, boipreng aku tuh. HAHAHAHHA

Si Nuansa Eyqin said...

kalau. memang TAK LAH kan. KALAU!

Ecah Ecot said...

geli2 i tauuu..haha

Rozuan Ismail said...

meletop kau kiah.menang wooo!!

Asyila Zainuddin said...

nak buat betul2 masa kat pasum hari tu biar dpt masuk um.. huwaa! T_T

ORLANDO AHMAD said...

aku nak pegi zaman baby aku..dengar cerita kecomelan zaman tu ngan skang x jauh beza jadi nak bukti kasi ngkorang percaya

SuzaDin said...

wow kiah jgk menang .paling hot gitu auwwwwww ...

p/s : xde mood ker woit ?

anamizu said...

wahh hensem gila kau kiah!
no wonderla kau menang! hahaha

Mohd Izzar said...

erk.. hahhaah!

Ct Aja said...

hahahaha..itula kiahnye ye..hi3

Paris Hilton (M) said...

senyum, xpelu kaata apa2~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . kiah menang tu

walawe , hahaa

:)

teha said...

hahaha ! terbaekk !

cik bulan said...

nmpk tali..o.o

Azham Vosovic said...

saya nak jauhi dosa zaman lampau....

~SaL IjOu~ said...

nak balik zaman kecik men teng2~ ;p

ctk said...

yes..kiah menang...haha...lau ct, ct nak balik zaman mula2 single...hahahaha

Taufiq Tiramisu said...

comel gile doeeeeee

Amna.Qadeeja said...

aku nk jdi kanak2 balik pastu nak nangis guling2 kat shoping complex sebab xdpt mainan. eh??? ;D

miratun madihah said...

kalau ada time machine,aku nak zaman lepas spm aku dan terima diploma in culinary kat uitm sekurang-kurangnya aku dah part 6 dah, ni tak aku jadi part 2 tapi course lain. Nak buat macamana takdir aku macam tu.

Cik Jannah said...

haha. hensem !

Rara. said...

kalo ada time machine, nak naik main sorok2 guna time machine. kalo orang cari aku, aku bleh pegi taun dulu atau taun depan, wuahahaha, best2

dill said...

rasenye tak de nak pegi mane2 pun. yg sekarang ni dah cukup memberi pengalaman :)

dill.

Jue said...

Aku nak g blk zmn time aku msh skolab menengah dulu hahaha

Wani said...

haha.
aku undi dia woiiiii!

wakaka

Fara E's said...

knape msti kiah ? =='

Juan said...

Kalau akulah, aku nak balik zaman aku kecik.

syafiqakarim said...

hahah tak sangka buah hati aku menang.ahh.tak sabaq nak make love nih.hahah

missSenget said...

pergh~ kiah menang...!!!

azurin ramli said...

yeayyy.pilihan aku si king kong tue menggondol juara.wakaka :P

Saiazuan said...

ingin redo things, but better not la..mistake tu yg mematangkan kita :)

Hanie_Dew said...

nak balik zaman sekolah. pastu belajar rajin rajin pastu gi U balik. pastu stop je kat situ.

jiranmafiarussia said...

aku pun malas nak comment apa-apa.

hahahaha sengal dowh kau ni.

kiah boncet pun bolehhh!

Run Away said...

kiah???...apakah....hik...;d

YOUsoF said...

Tahniah awak..

gamep01nt said...

Kimak ni laki ke pompuan woih>>

cha zainol said...

aku nak balik jadi bocah umor 5. masa tu aku tawu maen tuju kasut ja.letih wei dok hadap thesis setiap hari.

zulhilmi.tempoyak said...

dem.....apsal dye lg boroi dr sy..

hahahak...

Miss Volvo said...

aku pun xnak tulis apa2

El-Janna said...

hahah windu kat kaw la! ngahhaahha

macam ko tu je kan. ngahhahah

HEROICzero said...

bra dia #sexy , ada ropol2 ~

A-Chik said...

hahahaha..lawak giler...x sanggup den nak nengok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...