GUA PERABA BERSIRI

Nama gua bered pit . gua masih bersekolah tapi kadang-kadang buat part time meraba . maraba bagi gua kerja yang hebat yang boleh dilakukan oleh segelintir lelaki yang tak takut mati dan macho . bukan gua nak puji diri sendiri , tapi gua memang macho dan ada ke manusia nak cakap diri sendiri lembik dan lombap ? mestilah tidak dan gua tergolong dalam golongan tu , sebab gua tak takut mati dan macho .

gua tak berkira sangat , kalau dapat meraba seminggu sekali pun gua sanggup . asalkan hobi gua yang satu ni tak hilang . tapi yang paling tak best , gua tak dapat duit dengan meraba tapi gua dapat maki dengan kekasih hati gadis yang gua raba . sekali lagi gua tak pelik sangat , sebab kalau jadi jantan penumbuk tujuh lapan kali tu biasalah bak kata bapak gua " kalau jarang bertumbuk , sah bukan jantan lah tu " . bapak gua kata tu pepatah baru , gua okay je . gua pun tak ambik kesah sangat pasal pepatah melayu ni yang penting gua dapat meraba . gua lagi pelik bila jantan tu bawak tiga empat orang member tumbuk gua jugak . tapi dalam hati gua rasa bangga , lima jantan keparat basuh gua . gua masih hidup . kan gua dah cakap gua lelaki macho .

tapi selera gua berkurang pulak bulan ni tak seperti bulan-bulan yang lalu di mana gua sempat lagi melalukan aktiviti meraba dalam sibuk sibuk mengulang kaji pelajaran . maklum lah , mid-year exam pun dah dekat , gua tak nak fail add math , subjek kegemaran gua tu . gua sekali lagi bangga , dalam sibuk gua meraba tu add math gua tak fail walaupun bahasa melayu gua ke longkang . gua berhasrat nak drop bahasa melayu tahun depan sebab gua pun malas nak study bahasa melayu , sebab tawaran meraba semakin bertambah . tapi tu lah yang gua pelik , gua macam dah tak ada minat nak meraba . bukan nak meraba nak tengok lama-lama pun gua dah muntah hijau .

gua pelik dan gua bosan . gua bosan sebab tak dapat meluangkan masa terluang gua dengan meraba gadis-gadis sekolah sebab selera gua dah hilang . dan gua pelik sebab gua rasa macam nak meraba jantan pulak . member gua kata jadi gay itu cool , jadi tak salah gua rasa kalau nak cuba sekali dua meraba dan berkasih sayang dengan jantan . kacak dan tough memang kena dengan test gua , jadi kalau lu ada kriteria-kriteria yang gua tulis tadi sila kontek gua dekat gua_memanggay@hotmail.com . gua tunggu !




wasiat anak dara : ni entri dua bulan lepas tapi aku syak ramai orang tak baca walaupun sepatutnya kau memang tak payah baca pon . tapi disebabkan BE sedang berdangdut dikala otak aku penuh dengan scene lagenda budak setan apa kata kau baca je . boleh ?

38 comments:

Umie Artoqiemie said...

entry dua bulan lepas??
mak ai mak ai..

mira said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA , bengong

Uchi kay-f @hmad said...

rajen plak dipost balik iye..

ctk said...

kenapa begitu???kenapaa???

meaw said...

ngok ngek,hahahhaha!

Dhiya Fariza said...

Haha sampai dah baca entry ni okay.

Rozuan Ismail said...

wah,sama kita.haha

Mohd Izzar said...

aku nak join sekali ok tak? hahaha

adik zac efron said...

Alahhhh kau ni pemalas bebeno nak ghupdate ekeke

adik zac efron said...

Comment moderation has been enabled. Macam gampang! Hehe

sleeping_maniac90 said...

oh my..
punye lma ko perap entry nih smpi 2 buln haha

FarhanahAdzlan said...

wathefish entri ini..huh!

FarhanahAdzlan said...

wathefish entri ini..huh!

SuzaDin said...

what theee .... dasyat bebenor lh jntn nie ...

myra rara said...

Heheh takde idea lahh tu

myra rara said...

Woii

Jue said...

Wa peraba time elektrik xdak lam umah
Meraba-raba dlm kgelapan, x slh dowh kecuali ko pk yg lain hahahaha

Shawn Razaleigh said...

gua dah baca ni woi..peraba!

i am S!L4H.. said...

byk geng la plak kat sini. haha

Taufiq Tiramisu said...

saje je kau kan. semua pasal BE. hahahah

Dzarief Zuhdi said...

raba raba sama spesis.. geli siot.. haha

H.J said...

huh..dapat BE tu...janji masyuk je kan..?haha

Wadi AR said...

dah dapat BE tak nak belanje gua pulak. asik meraba aje keje lu

Amirul Aqiim said...

gay? best ke? =.='

ekabukanmakcikkau. said...

@umie : haha

@mira : bahhaha hai sallhe yaakob .

@uchi : muehehhe copy paste jerk

@meaw : peace yawww

@dhiya : hahha

@rozuan : oupss kantoi ni khas utk kau jugak ahh ni wakakkaa

@izzar : boleh . kau sesuai jadi partner mamat tu hahaha

@adam : bahhahaa bior ahh . gampang laklu .

@sleeping : hahah bukan perap tapi ahh same ahh tu muahahaa

@farhanah : heh

ekabukanmakcikkau. said...

@suza : erghhhh tau xpe haha

@myra : erghhhhh kan aku dah gitau nu muahahahha

@jue : erk dalam kegelapan ? hermmm nak pikir blu blu jugak hahha

@shawn : hahaa memang kau dah baca haha

@silah : aikkkk tak sangka kau sekali muahahha

@taufiq : muahahha dah memang gitu nak buat gone haha

@dzarief : haha tau xpe . aduihh name kau tuhhhh

@hj : wakakkaa tau xpe woihh

@wadi : okay okay akak comel nak makan ghape ? gua belanja lu bayar erghhhh

@aqim : kau agak ? bukan kau dah terai ke ? hahaha

Fara E's said...

meh raba ai , haha ;p

azurin ramli said...

hahaha.kita memang tak janji pongg.

Peah Glemer said...

kau tahu maksud sengal?

Zul Fattah said...

kejam r ko.. haha.. xpe .. entry gempak.. jgan ko jadi gay sudah

teha said...

agaga.. sengal jee cite kau nie !hahaha !

Amna.Qadeeja said...

oh. aku tak baca lagi.

entri ni macam sangap je aku rasa. kau tak rasa ke?

Dzarief Zuhdi said...

apsal ngan nama aku?? kiut ek?? hahaha

YOUsoF said...

Cheese! Ingatkan otak aku yang dah kurang center boleh terbaca entry 2 bulan lepas.. ;D



Habis kau ada mood lagi ke nak raba² sekarang ni?

ekabukanmakcikkau. said...

@fara : alololo , kau boleh email dia kan aku dah bagi tu erghhhhhh

@azurin : hahaha tau xpe .

@peah : hermmmmmmmmm lebih kepada kusut keh ?

@zul : ergh aku memang tak , kau mungkin ya dgn fizo omar muahahaa kau kan bercintan dgn beliau muahhaa

@teha : muahahahaha

@amna : aku pon rasa gitu asal kau masuk air ke apa ? muahhaha

@dzarief : euwwwwwwwwwwww.hhahaa tak ahh nama kau mmg best anjelina jejolie pon tabik wohh haaha

Uchi kay-f @hmad said...

adekah engkau masih meraba-raba dikala ini wahai cik eka sampai tak terupdated blog ni ..oiT!!!

Dzarief Zuhdi said...

hahaha.. ngeng.. ;p

adik zac efron said...

macam bangang gaya haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...