LELAKI SAHAJA ; TIPS NAK TACKLE AWEK

kau dah terjumpa gadis idaman kau , pelayan restoran haji kamsan tetapi tak tau macam mana nak kenal dengan lebih rapat lalu meluahkan perasaan cinta kau pada dia seperti mana salleh yaakob meluahkan rasa cintanya kepada isteri keempat beliau ? aku , iaitu yang amat berhormat professor ekabukanmakcikkau sealam maya ingin memberi , melempar serta mencampakkan sisa ilmu mengorat yang aku kutip dari torresiah semasa beliau seorang jantan dahulu , sejak masuk chelsea ni aku tengok kejantanan beliau semakin menghilang mungkin kerana hanya dapat skor sekali dalam 21 perlawanan . aku kesian kat kau torresiah , srottt srotttt * kesat hidung . 

1) mula mula semakkan kepala hotak kau yang sememangnya dah semak tu dengan latar belakang dia atau background dia atau dalam bahasa filipina, likuran likod . ya latar belakang takde kena mengena dengan belakang rumah juga " tolong picit belakang abang sayanggg " . memang takde kena mengena .



2) jadikan rodong dia sebagai kawan kau , kalau boleh kawan baik atau bestpren poreber. hentam je lahhh , aku sepak kang . 



3) lepas tu sila beroger roger dengan jiran sebelah rumah dia . 



4) last sekali atau bahasa melayunya akhir sekali atau mengikut kefahaman aku bermakna lepas ni dah takde dah tips untuk kau . jadi last sekali , sila buat mak bapak dia macam member kau . kompem dapat punya lahh . 






wasiat anak dara : cun kan tips yang aku bagi sampai salleh yaakob terasa nak tambah satu lagi bila baca menatang kejadah ni . erghh

54 comments:

Umie Artoqiemie said...

entry ni untuk lelaki ja? ok, aku blah..

Mohd Izzar said...

yeke? boleh percaya ke ney. hoho

farhan said...

haha..tips ..menjadi ke tipsni

Hanie_Dew said...

yo la cun la sesangat anzelina zolie.

Jue said...

haha kalau dah buat mak bapak dia cam mak bapak sndri mmg kompom ah dpt haha

aku ngan hanie lain orang der..kitaorg dua blogger lam satu blog

Hanie_Dew said...

hadoi anzelina zolie.....anzelina zolie....

cik bulan said...

woi..ape dah//hahaha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

utk laki je kak..

kena wat xtau la..hahah

Fara E's said...

lagi hebat entry ko , dem2

Acik said...

ekekeee ...
belasah je lah! :)

♥Aien Najwa♥ said...

bapak ganaz !!! haha..(^_^)..

Zul Fattah said...

gile r ko.. macam haram je tips ni.. haha.. kejam.. ko kejam r..kecian kat mamat tu..

JIJI YU said...

berbaik beaik dgn seluruh kaum kerabat die..kompom

gamep01nt said...

salleh yaakob dah ckup 4 ahhhhhh

::FAIZ FARISH:: said...

rodong tu ape?

ORLANDO AHMAD said...

okey, gua tulis atas kertas bawak ke kedai mamak,

ekabukanmakcikkau. said...

@umie : tahun depan plak aku buat entri pasai pompuan ya akak umie ? muehehheh

@izzar : boleh lah . profesor ni woih.

@farhan : cer try muahahhaa

@hanie : cun siottt haahhaa

@jue : ohh dah aku agak heheh.

@hani : kau ni hanie dah dah ah tu gila bayang ke ? muahahhaa

@bulan : hai sayang,jgn lah marah haha

@nuyui : alohhh tacing.

ekabukanmakcikkau. said...

@fara : kau bukan buat entri pong dem dem.

@acik : hahahah baguihhhh .

@aien : hahah mereka bajet kool je tuh haha

@fattah : dah tu nak sgt jadik salleh yaakob kann ? haha

@jiji : hah tau xpe muahaaha

@gamepoint : bior ahh dia , jeles ! buuuu

@faiz : member. haha aku dah agak orang tak paham

@orlando : cantekk . dah dpt tekel roger roger gua.

adik zac efron said...

wuihh erra fazira cun doh.

adik zac efron said...

pakcik tu tak boleh besarkan hidung dia lagi ke woih?

stalker. said...

hayley william ade jugak.

Uchi kay-f @hmad said...

aku mls nk bce ko tolong bcekan boleh sbb dlm mood swang-swing okeh!

Uchi kay-f @hmad said...

aku mls nk bce ko tolong bcekan boleh sbb dlm mood swang-swing okeh!

Uchi kay-f @hmad said...

btw ko fan liverf0ol ke torres?

Amna.Qadeeja said...

erghhh bajet hot lettew. eh takde kena mengena. kbai.

teha said...

hahaha ! bnyk laa kau punye tips.. ish2 ~

Finaz Jaafar said...

aku terbaca entry untuk lelaki sahaja..oooppssss

yusuf mujahidin ™ said...

aok org temerloh ke?

hahaha

Taufiq Tiramisu said...

hahahaha. bodo punye hayley. org tanye die duk nyanyi. apekehel? hahahaha

YOUsoF said...

Pemikiran kau stabil tak sekarang ni?

Kalau aku gunakan tips hebat ni, kau sedia dimadukan ke?

YOUsoF said...

Pemikiran kau stabil tak sekarang ni?

Kalau aku gunakan tips hebat ni, kau sedia dimadukan ke?

SuzaDin said...

hahaha dem abis tips nie hahaha ... nti nk bagi kt kawan ak lh yer hehh

miratun madihah said...

hi prof,tackle gigolo lu ada tak? wa nak. hahhaa

Uchi kay-f @hmad said...

eka jgn emo2 nnti tak kacak taw!hihihi

**iyelah aq respect ko fan liverpool!

schaze zainn said...

haha hebak la tips ni xP

Miss Volvo said...

lol

Anak Wak Mail said...

haha..tips yang beguna..aku pompuan nak guna jugak,,boleh tak?

Saiazuan said...

ad kwn aku cakap an, laki skrang xperlu tackle awek, sbb laki limited :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tips kebenda ni.. hehe.. rodong tu ape ek?

Miziey said...

hoi eka! ape tips yg ko bg nie?? tak jadi pon.. aah aku tak kira.. disebabkan aku tak dpt nak tackle awek tu, kira ko jer jd awek aku... alalalalalalalalalalala~

amacam? nak?
ahahahahahahahahahahahaah..
XD

meaw said...

okay lelaki sila baca nahhh! aku nak chawww dulu,haha

Vespa lama said...

pandai engko ye.

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. tips la sangat kan.. ngee..

Run Away said...

baca tips....hek...;d/salam kenal...;d

Abg.Syuk said...

erk.. nak ikut ke tak..

syuzi syofia said...

alamak untuk lelaki sahaje ker? tapi terbace la plak? camne ni?? hikhikhik

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak tips terbaik nie , hahaha

:)

syafiqakarim said...

bole tak gua amal kan tips ni.hahaha

Ema Razali said...

hahahaha ada hayley tu yg takleh blah D:

Saya said...

aok ni org pahang ke? keh bkn kekekeke

Sarah Mohd Saleh said...

skill plg xcye nihh derrr.

adik zac efron said...

sejak dah ada moderation bagai ni lu tak balas dah komen gua takpeeeeee

myra rara said...

comelnya erra hahaaa

Ecah Ecot said...

tips xleh nk sengal lg kannnn..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...