AKTIVI SEHARIAN SEORANG BLOGGER PEMALAS . KEJADAH !

9.00 pagi : cilok phone mak kau , bukan internet . jap , kenapa perlu phone mak kau dan kenapa bukan phone kau ? adakah phone kau terlalu capuk untuk digunakan ? ke nombor kau dah kena blocked dan kau geram lalu suruh adik kau yang paling kecik makan ? tepat sekali -____- . terus bukak blog tapi bukan blog kau tapi blog budak budak famous gitewwww untuk kau memfamouskan diri dia lagi . dan bukak youtube tengok porno . nak cakap gua macam celaka lah tu . agak lahh . sebenarnya , aku bukak youtube untuk tengok orang bertazkirah . tampar nak ?

11.00 pagi : layan geng bas sekolah dengan adik kau . lepas tu kau baru rasa cerita tu agak kesialan dan kau suruh adik kau bukak tv3 tengok jalan jalan cari makan . sangat bagussssssss tengok orang makan sambil air liur kau sebaldi meleleh macam makanan tu sedap nak mampos . tak tak , sebenarnya faktor yang menyebabkan air liur kau sebaldi adalah bila kau tengok QI makan macam dia tak makan setahun . nanti kalau kau kahwin dengan dia kau sumbat mulut dia dengan makanan 24jam ya, yunaaaaaaaa . 

12.30 : mandi dan sembahyang . ahh nampak sangat temberang disitu . sembahyang apa jam 12.30 ? solat sunat taubat eh ? 

5.30 pm  : menghadap skrin dan terus bukak blog kau sendiri . klik new post dan tulis tajuk entri dan buat karut sedikit dan select all dan backspace . fikir kau nak mencarut apa hari ni ke kau nak tidur je .

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

6.45 pm : entri siap untuk dipublish . tak kelakar kan ? jap siapa cakap aku nak buat entri kelakar ? ada aku cakap aku nak cerita pasal " KENAPA BAS TU TERBALIK BILA LELAKI TUA TU GELEK ? " . ada aku cakap aku nak tulis entri tu ? tak ada kannnnn -___-





wasiat anak dara : jap , perlu ke ayah aku pasang cerita ella dengan awie bagai ni kuat nak mampos . dah la suara sangap masing masing . 

9 comments:

DaRk ViRusZ said...

lalalala~viruszBUKANexKO

saljihitam said...

emo lak makcik ni. gi la study tu. kau kan pelajar yang baik dan rajin.bhahaha.

EkaBukanMakcikKau said...

@darkvirusz : ada yang kena makan ni aku rasa
@saljihitam : aku tak suka bm . tetiba , kahkah

Taufiq Wr said...

haha..kau memang malas arh!! dah natural ;)

EkaBukanMakcikKau said...

kuwang hajau lah tuwwwwwwwwww

Budak Chomot said...

Perghh! Sama! Give me five bebeh :D

Mohd Nor Quiyyum said...

pemalass!!!

btw tgk x game td?

EkaBukanMakcikKau said...

@budakchomot : hambek kau five , bebeh

@quiyyum : hoi , tengok ahh sangat keciwaaaaaaa . kau hape tau ? sepak nak ?

farhan said...

haha...apa yg kau merepek ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...