BUKAN NAK CAKAP NI CIRI-CIRI CALON SUAMI.TAPI NAMPAKNYA MEMANG MACAM TU LAH

aku cakap betul , aku dapat idea nak tulis entri macam ni masa aku tengah sembahyang zuhur minggu lepas . nak cakap aku bangang pon oleh jugak , sebab mana nak tahu idea tu memang selalu keluar masa aku menunaikan solat yang paling jarang aku tunaikan macam solat zuhur dan asar . ya ya , ayat terakhir kau buat buat tak nampak atau kau pandang macam satu gurauan jeh eh ?

1) seorang abang yang bawak adik dia jalan jalan masa lalu depan perempuan dia buat derk .
kau faham tak aku nak bercakap ke arah apa ni ? kalau kau tak faham nah aku hadiahkan kamus dewan , bukan nak suruh kau cari apa maksud seorang abang yang bawak adik dia jalan jalan masa lalu depan perempuan dia buat derk . tapi untuk kau hempuk kepala kau dengan kamus tu . tu pun tak faham , pirahhhhhhhhh . ya , aku sangatlah terharu bila nampak seorang abang bawak adik dia jalan depan kedai kasut cina lepas tu depan kedai kasut tu ada dua orang budak perempuan yang tengah bengang dengan kawan dia yang lama sangat pilih kasut apa yang nak beli kat dalam . tak , mana kau tahu yang tu adik dia sekarang ni peah ? mana tahu tu anak dia ke apa -_____- * bangang

2) seorang budak lelaki tingkatan 5 yang pegang penyapu
jap , perlu ke untuk kau letak tingkatan 5 kat ayat kau tu ? memang perlu atas sebab tak nak kau ingat yang aku kemaruk sangat dengan budak budak sama tinggi dengan aku . tak faham lagi lah tu -__- . ya , haritu memang aku nampak ada seorang budak lelaki pegang penyapu yang duduk kat blok depan blok aku semasa aku sedang menaiki tangga yang ke 48 . ya tangga yang terakhir , sangatlah best dengan beg berat bagai . tapi kau sekali lagi terharu bila kau nampak budak lelaki yang pegang penyapu sedang tarik meja kerusi dia sebab dia nak sapu bawah kerusi dia tu supaya masa dia belajar dalam keadaan yang bersih . sobs sobs .

3) seorang budak lelaki yang walaupun dia tak ada lah duit sangat dan mak dengan ayah dia dah tak ada tapi dia sanggup jugak belikan awek dia c3 .
kau cakap macam kau tahu sangat kan pasal benda alah ni . tepat sekali makcik , aku baru dengar cerita adik aku bulan lepas yang kakak sedara kawan dia dekat kuantan hilang phone c3 masa dia menunaikan solat di masjid . solat apa aku tak tak tanya lah pulak , terlupa . dia letak phone dia dekat beg dia kot , entah ahh aku pon tak ingat . dipendekkan cerita lepas dia selesai menunaikan solat itu , phone dia pon menghilang disyaki dicuri . dan dia pon cerita ahh kat pakwe dia , dan pakwe dia pon bagi lah dia phone c3 jugak warna biru . biar pakwe dia pakai phone capuk , asalkan awek dia tak bersedih   :') aku harap awek dia tak curang ahh dengan pakwe dia tuh  , kalau tak aku memang bunuh awek dia tuh .




wasiat anak dara : hai , ahh bangang . babai

12 comments:

MissSyarniFarida said...

sadisnye kalu dapat yang no 2 tu, sobs sobs

DaRk ViRusZ said...

npe aq rase aq ada sume ciri2 kt ats ni?cume parent aq still ada lg..huhuu

EkaBukanMakcikKau said...

@misssyarnifarida : nasib aku tak cakap yang dia terjatuh masa dia sapu ke apa . nanti mesti kau nangis . heheh

@darkvirusz : hai future husband :D huwekskjehruery

cik teynteyn said...

ok , aku suke entri ni.

taktau kenapa.

HAHA

MissSyarniFarida said...

jatuh jugak?
ohhhh memang nangeh la aku ,HAHAHA

EkaBukanMakcikKau said...

@teynteyn : haha , aku suka kau . tak tau nape . sakai kann .
@missSyarniFarida : wakakakaka , biar benorr ?

Taufiq Wr said...

baik gila pakwe dia bagi fon..kalau jadi makwe aku, jgn hrap ah..hahaha..aura kedekut :p

EkaBukanMakcikKau said...

hahaha , kau memang bakhil lah . mkn askrem dua posen pon kedek nak bagi aku , sepak kangggg .

Jaune said...

kenapa idea kau mesti keluar minggu lepas dan kenapa baru sekarang kau buat entry ni????

EkaBukanMakcikKau said...

Aku baru ingat mase aku makan nasik tengahari tadi , aku cakap betul la ni.

Anonymous said...

Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

EkaBukanMakcikKau said...

thankyouuuu bebeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...