MANUSIA YANG AKU PERNAH JUMPA , AKU JE LAH KAU TAK

manusia yang paling best tahap dewa untuk kau bawak dia ronda satu sekolah atau usha budak yang kau suka 
dua orang je . kawan dan kawan . ni kira kawan yang sanggup ikut kau pergi tawaf satu sekolah sekaligus ikut kau pergi usha budak yang agak comel tuh . dan dia pon terjatuh hati dekat budak tu menyebabkan kau nak ambik mata budak tu , kawan kau nak ambik badan budak tu kau nak kawen dengan budak tu , kawan kau nak jadi awek dia . sharing is caring kan . duh

manusia yang pegang 90% rahsia hidup kau dan kau pernah nangis depan dia 
seorang budak yang dilahirkan untuk menjadi adik kepada eka bukan mak cik kau . kalau kau pecahkan semua rahsia yang aku bagitahu kau . sila sediakan keranda sebab anda mungkin akan mati . harap maklum

manusia yang selalu buat kawan kau nangis . aku tengah cakap pasal lelaki sekarang ni . apa masalah kau ?
dua kali tu kira banyak ahh jugak kan . satu , masa aku form 3 walaupun aku tak satu kelas dengan dia dan satu lagi masa aku form 4 atau masa aku dianggap form2 . masa form 3 tu aku tak satu kelas dia tapi apa yang membangangkan keadaan dia satu kelas dengan aku sekarang ni . dan walaupun kelas aku tu dibahagi kepada dua , dia tetap tak berambus dari kelas yang sama dengan aku . jadi , tolong jauhkan novel yang cerita pasal seorang perempuan yang benci gila babi kat seorang lelaki kaya dan at last dia akan kahwin dengan lelaki tu . sebab aku memang tengah benci gila babi kat dia sekarang ni .

manusia yang kau rasa mungkin kawan kau sehidup semati
adakah kau rasa kawan baik kau masa kau darjah satu hingga darjah tiga tu kawan sehidup semati kau ? adakah kau rasa dia kawan sehidup semati kau bila dia pindah kat sarawak ? adakah kau rasa dia kawan sehidup semati kau bila dia datang dan belajar dekat sekolah yang sama kau belajar sekarang dua tahun lalu ? adakah kau rasa dia kawan sehidup semati kau bila umur dia sama dengan umur kau , umur mak ayah dia sama dengan umur mak ayah kau , umur adik kedua dia sama dengan adik kedua kau , markah geografi kau dengan dia selalu sama tahun lepas masa kau form 3 ? adakah kau rasa dia kawan sehidup semati kau bila markah sejarah dia untuk first test hari tu sama dengan markah kau dan adakah kau rasa dia kawan sehidup semati kau bila nama kau sama dengan nama dia ? dan adakah kau rasa apa yang aku tulis ni tak ada kena mengena dengan istilah kawan kau sehidup semati ? * nape gua emo semacam ni .

manusia yang selalu buat kau jadi perempuan yang suka kutuk orang .
mereka adalah budak budak bas stop atau lebih dikenali sebagai budak budak bas ikan sardin yang menghabiskan masa sekolah dia orang dengan melepak mengorat atau memperasankan seseorang awek . dan bila kau lalu depan diaorang untuk ke sekolah dengan niat sesuci murni untuk belajar , diaorang akan buat bunyi tikus dan kau pon dengan automatiknya akan " fuck youuuu bebehh " okay aku tipu . aku akan cakap " nape kau ni bangang sangat kau hengat kau hensem ? muka kera jiran aku lagi lapan juta kali lagi hensem dari kau lahhh , uwekkkk " aku cakap macam tu dalam hati . berani takkk ?


wasiat anak dara : mak aku paksa aku buat air . ya mak aku paksa bukan suruh .

14 comments:

Taufiq Wr said...

hahaha..emo semacam je ko nih..apehal weh? akhirnya blog ni berupdate jugak..aku pun baru je hupdate tadi :D

EkaBukanMakcikKau said...

eh aku memang emo . harap maklum
heheh

myra rara said...

Wah,ade org nak ngorat kau!cm x caye je.slalu nyer aq gi skulaa ngan kau x der pon.WAHAHA.kantoi!!!!

EkaBukanMakcikKau said...

wahahaha , aku cakap aku keh ? aku cakap kau lahhh . kahkahkah

myra rara said...

Aku keh?ouh.NaMPOK SANGAT PEDOOH NYE.wahaha.dgn gaya tersndiri!

EkaBukanMakcikKau said...

hahaha , buat tangan macam saya . keluar ahh skang . tgk gaya aku buat niiiiiii , kahkah

Taufiq Wr said...

weh..aku nk tanya ni..aku memang x tahu pasal paramore ni..tapi aritu ada la skali aku dengar adik aku pasang lagu paramore..best la kot..tapi x tahu tajuk die..ko agak2 tajuk ape eh?

EkaBukanMakcikKau said...

Lagu die dah ahh byk gilo , kalau yg slow skit , the only exception kot . Kalau yg genre alternative rock , ehh . Playing god atau brick by boring . Atau kau fikir lah sendirik , kehkeh

muhammad adam said...

gua nak rasuah adek lu,boleh tak?

muhammad adam said...

jap bru gua ingat,gua xyah mintak pon xpe.gua kan nak rsuah die,wkwkwkwkwwk

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : boleh

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : bengong ! Nape xde anon ? Atau bradpitt segala ? Heheh

nurhamizatulzullraooh said...

apa punya entri lah lgsung saya xfham??bingung d watnya

Clara said...

Penat bce entry2 blog kaw.. terbeklaa..

tak hbis2 lg.. Best lorh..

yg psal diorg buat bunyik tikus tu, kwn aku pnah buat gtu gx. Gini cte dia..

"Kau tgk budak tu. Klu aku swuitt dia pndg mmg kompem dy perasan cantik"

Aku :"Tak baiklah weyh.. malu ah dia nnt."

kawan aku tak dgar, dia pi swuuiitt grup bdx perempuan yg lalu lalang. Hareemm.. takde org yg pndg dia.. Aku gelakkan kwn aku tu..

Kawan aku tak berputus asa.. Dia pi lg swuiit.. bila tak berjye dia mulalah kte, "Bajet je canteq. org swuiitt pown tak nak pndg.. Piraahh.."

Itulah yg diktakn cre bdx laki cover malu.

p/s : Entry nie je aku rse nak comment.. entry lain hareem.. sbb syok bce n nx khatamkan blog kaw nie.. hahha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...