TIPS CEMERLANG GEMILANG DALAM EXAM TANPA BUAT BUNYI TIKUS KAT KAWAN KAU

 kau nak exam ke nak balik kampung ke bukan masalah aku selagi kau tak mengambil , membawa lari dan menggunakan duit aku . faham ? aku sebagai seorang yang amat dikenali di pelosok dunia ni ingin memaklumkan bahawa dengan ini aku akan membocorkan tips cemerlang dalam exam tanpa buat bunyi tikus kepada kawan kau dan semestinya kawan kau tu harus bersyukur kerana dengan adanya tips ni , dia takkan dengar bunyi tikus lagi . aku nak mula ni , ehemm ehemmm .

1) kau masuk bilik air dan kau mandi
masa mandi tu hendaklah diiringi dengan lagu born this way by lady gaga . lagu back to disember ke november ke october ke tidak digalakkan sama sekali . sebab apa ? nanti aku bagitahu . baik kau skodeng no 2 sekaranggggggg .

2) kau makan nasi sambil tengok cerita marimar
disebabkan kau balik rumah dalam pukul 2.30 pm macam tu ahh , kau mesti mandi dulu kan ? yang tak mandi tu , ikut suka hati kau ahh kau bukan suami aku pon kalau suami aku boleh lah aku lepuk kepala kau sekali tapi malangnya kau bukan suami aku . dah siap mandi tu jangan pakai baju kat luar tapi kat dalam bilik . aku pon tak tahu kenapa kena pakai dalam bilik , kau jangan tanya aku ahh .  sebab aku memang tak tahu . lepas tu kau ambik pinggan kau , kalau kau miskin sangat pon kau curik lah pinggan jiran kau . jangan risau dia tak marah punya , kau curik bukan mintak dengan ikhlas . takkan dia marah kotttttt -___- lepas tu kau ambik nasik kau bukak tv3 kau tengok ahh cerita marimar . isnin-khamis 3.00pm-4.00 pm . sebab apa ? nanti aku bagitahu . baik kau skodeng no 3 sekaranggggggg .

3) kau bukak internet
bukan untuk buat homework kejadah apa , tapi kau boleh blogging-facebooking-tweetering-myspacing-friendstering juga . kalau ada hi-5 bagai tu , dipersilakanlah amat amat digalakkan . jangan fikir pasal homework sekarang ni . kau bersialan sahaja . sebab apa ? nanti aku bagitahu . baik kau skodeng no 4 sekaranggggggg .

4) kalau kau mengantuk , kau tidur lah barang lapan jam
kalau malam semalam kau habiskan masa main dota dengan budak indon dekat facebook , waktu siang pulak kau boleh lah qada' tidur kau . amat digalakkan lah lagi lagi untuk budak yang ada exam pada keesokan harinyaaa . sebab apa ? nanti aku bagitahu . baik kau skodeng no 5 sekaranggggggg .

5) main dengan adik kau yang nombor 3
ni memang wajib kau buat ahh kalau nak excel in exam . kalau kau tak ada adik no 3 , kau boleh ahh pinjam adik orang sebelah rumah kau . sebelum pinjam tu , tak payah nak rasuah apa . kau sumbat mulut dia dengan kain buruk ikat tangan dia dengan tali rapia sudahhhh . bukan susahh pon  .  lepas tu kau main ahh dengan budak tu sampai kau rasa bosan tengok muka budak tu yang tak berapa nak comel lah dari kau . kalau kau tak bosan bosan jugak , kau boleh lah bagi dia pelempang ke apa sampai dia nangis lepas tu kau jual kat filipina . sebab apa ? nanti aku bagitahu . baik kau skodeng TIP KEMUNCAKKKKKKKKK sekarang jugak sebelum aku smackdown kau .




TIPS KEMUNCAK !
DONT SKIP THIS TIPS *********

kau pergi sekolah kau letak buku kat tandas , 
kau buat temberang cakap nak pergi tandas lepastuuu
kau tiru ahh  . 
babai 

10 comments:

DaRk ViRusZ said...

time mandi tu kalo guwa layan lgu ramlah ram "kau robek hatiku" agak2 boleh x??

EkaBukanMakcikKau said...

lah , kenapa tak layan lagu kalsom selamat featuring ahmad albab terusssssss ?

NuruL aTikah said...

haishh. nak cemerlang dlm exam takyah baca buku. mntk doremon roti penterjemahan. tekap kt buku pastu telan. dh semua dlm otak. jmput jwb exam ! kahkahkahkahkah

saljihitam said...

cara cakap macam ada pengalaman jeh,

Mish Apple said...

argghhh..! byase buat ni!

EkaBukanMakcikKau said...

@atikah : nak pinjam doraemon kau , sekarangggggggg
@saljihitam : lalala
@mish apple : haha , banyak ahh

Taufiq Wr said...

ko maen dota x?

EkaBukanMakcikKau said...

Tidakk , heh

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

good idea weh!! hebat!!

Anisah Zahorin said...

ta nak lagu born this way.. nak tukar lagu selmat malam...haha.. pastu tdo terus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...