KAHKAH , MAHARAJA LAWAK KELAKAR LAH !

macam terencat kan tajuk tu ? apa , kalau tajuk tu terencat kau sembelit keh ?dush

ohh bangang , maharaja lawak tak start lagi kau dah cakap kelakar . Asal ? Kau dah tengok intro dia pon kau akan tahu yang rancangan ni memang akan buat kau cirit .

Ahhahaha , aku dah dengar suara mizal sekarang ni . Btw pakcik , dia host keh . Juri pulak , mamat khalid , apek dan ahmad idham . Ekk , ahmad idham tu ada orang cakap 'lah , nak cari juri cari lah yang okey sikit' . Dia teruk keh ?

Wasiat anak dara : Jap ahh aku nak tengok ahh ni .kat astro prima live gituh . Babai sayang

13 comments:

Magrib said...

ala.... ruginya tak tngk... nak tngk juga.... haddoi... anyway.. mari la join GA dari saya... mengharap..


http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

Taufiq Wr said...

gua x dpt nengok..kem salam kat idola aku mamat khalid..hahaha

Novelgurl said...

T_T sodih den.X dpt tengok..cmne2 ? cer cite cer cite

EkaBukanMakcikKau said...

Alah nape ramai xtgk ? Xbest ahh cam ni .
@magrib : aku akan =B
@taufiq : haish , dia ensem duh . Jom cerai , aku nak kawen dgn die , kahkah
@novelgurl : semua buat bestttttt except amir der , kehkeh . Org tak suka die . -..-

Rehany Park said...

maharaja lawak tu sape? hehh tak famous xD

EkaBukanMakcikKau said...

Ah ye kau ni , cam raja lawak gak . Tapi lapan bolas lagi best dari RJ sbb yg buat lwk sume finalis RJ1-5 , best woh , kahkah . Maju ahh skit der

muhammad adam said...

gua suka amer

muhammad adam said...

sbb gua rse dia ensem.kau ade mslah ?

muhammad adam said...

aku suka masukn unsur fb kat belog ko.ko sukee?

EkaBukanMakcikKau said...

amer ? kahkah , jgn buat lawak lah.
xpe kau dgn die mmg ade lapanpolohjutah persamaan . tp mungkin kau ensem siit kot,lalala

muhammad adam said...

Gua mmg ensem.gua bangga ni beb

muhammad adam said...

Gua kan pakwe lu

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : ye lah , bpe inci dah kembang ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...