ENTRI NI PASAL RAMBUT.KALAU KAU RASA SEMAK SILA PANGKAH DAN BERAMBUS (:

asal kau nak sakai cerita pasal rambut . rambut kau ke ? kenapa kau kusut ? hah , mesti kau kata macam tu kan bila kau baca title entri aku , sangat bagus sebab jawapan kau memang tepat . aku memang nak cerita pasal rambut aku . aku ada banyak rambut , kau rasa ayat tu sakai dan bangang ? okay aku tukar . aku ada banyak jenis rambut mengikut masa dan keadaan dan suhu di sesuatu tempat . sila kagum , sebab kau memang tak dapat rambut macam ni . silalahh kagummmm .

Rambut Lepas Mandi


yeahhh , abaikan muka dia sebab aku cuma cilok di google
dan bila aku typed black straight long hair keluar muka dia ,
aku pon amek ahh . ingat aku saja saja je ke nak amek muka dia ?
sepak kangg . 


Rambut Lepas Bangun Tidur


bukan nak buat lawak antarabangsa ke apa , 
tapi dah memang aku diatakdirkan bangun tidur dengan rambut macam tu .
takkan aku nak menangis sambil bunuh diri dekat kb mall kotttttttttt ,


Rambut lepas bangun tidur lepas tu kau ikat sebab nak keluar dari bilik kau


hah , yang ni nak cakap nipu tak jugak ahh kan sebab logik ke
dari rambut oprah ke rambut minah yang hidung mancung-kembang ni ? 
dari hitam ke blonde ?
nak buat macam mana memang lepas gua sikat rambut gua , 
rambut gua jadi macam tu . 
kenapa ? nak cari gaduh ke ?


Rambut lepas balik sekolah


memang kau patut kagum ahh sebab rambut aku macam
vanessa hudges kannnnn ?
kau sanggup ke sekolah tiap tiap hari dan tak sabar nak
balik rumah bukak tudung , menghadap cermin . 
buang getah rambut , dan kagum dengan rambut kau sebab
rambut kau macam vanessa hudges . hai zac efron :D


Rambut bila mak sedara kau yang sikatkan


sumpah aku tak taip megan fox dekat google image .
dia yang keluar sendiri , dia memang nak suruh kau ambik dan tepek kat entri
kau lah tu kannn ? jadi , kau pon ambik dan tepek lah kann ?
bukan kena bayar pon , tapi memang free of charge . 
heh


Rambut yang kau dok sibuk sibuk nak jugakk



yeahhh , tengok rambut dia je jangan tengok benda lain atau
sesuatu yang lainn . kenapa rambut ni minah ?
ke sebab rambut ni kemas ?
ke sebab kau rasa kau rasa kau giler emo dan kau budak yang kool
walaupun kau bukan hayley williams bagai ? 
tepat sekali -____-



wasiat anak dara : tak tak , bukan nak habiskan entri ni sebab kau nak facebooking-tweeting bagai . tapi sebab mak nenek adik adik kau dah sebok ketang ketung kat depan tv makan nasik dan perut kau berbunyi sudahhh . babai . heheh

10 comments:

ke-chik said...

Kau buad entri ni pong sbb aku daa buhsan tngok kau punye rmbot kau yg kringting?HEH!HAHA

Taufiq Wr said...

kau buat ah muka bengong sikit, pastu sikat rambut macam oprah tu..then ko pegi kt budak..tgk budak tu mati tak...hahahah

anies anessa said...

kira kau cntek ar sbb mka cm oprah bila bgon tdo

kahkahkah

aku sj puji kau

EkaBukanMakcikKau said...

@ke-chik : hoi marang kerapu kepundeng betol ahh kau , rambut miss hudges pon kerinting gitewwwwww .

@taufiq : tak nak ahh , oprah kan idola kau . kau jeh yang layak buat rambut macam dia , siapalah aku kan nak tiru rambut idola kesayangan kau . hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@anies : takpe ahh , aku kembang . wakakaka

DaRk ViRusZ said...

hudoh sgt rmbut ko bru bgn tdo yep?wakakakkakakakakakakakakaakakakakakakakakakakakakaakkaakakakakakakakakaka..cm bulu idung

Cik Yana said...

Pehh~ rambut baru balik sekolah tu best. Hahaha~ Seksi semacam je bukak getah rambut camtu. Pastu tambah yang jenis pakai tudung rambut basah, dapat perfume free bukak tudung. Hehehe~

Lots of Love,
Cik Yana

EkaBukanMakcikKau said...

@dark virusz : hamboihh , keji nampak ? apa makna bulu idung di situ ? virus kau ke apa ? heh

@ cik yana : kahkahkah , mesti kau geli baca part tu kannn ? aku pon geli semcam ni , heheh -___-

cik azeya said...

wow. rambut lepas mandi. lurus siakkk. nipu bebenor. hahah.

Azura Dushku said...

kau buat aku tersenyum bila kau cakap pasal muka balik sekolah tu.
ahhhh reminds me of schooldayss :)


nice efforts in wrting this post. very interesting.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...