SIAPA NAK MENANG CANON , TIKET KONSERT BIEBER DAN BANYAK LAGI . JOM JOIN NI

siapa nak join angkat bulu kaki kau . bulu kaki aku dah terangkat dengan sendiri , bulu kaki kau dah terangkat ? pastikan bulu kaki kau dah terangkat untuk kau join ni secara percuma . join apa minah ? jap ahh , nak beritahu lah ni . sepak nak ?

syarat - syarat nak menang :
1) buat account kau dekat says ,
2) login guna account facebook kau . sebab benda ni kalau nak menang kena ada facebook .
3) like page diaorang ahh .
4) pilih lah hadiah yang kau suka , aku pilih ni ahh kau jangan gelak . kalau nak gelak jugak , bersedialah untuk menerima tendangan hayley williams , kahkah .




lepas dah pilih hadiah , kau boleh tengok tips to win . senanglah sangat wehhh . kalau kau tak nak masuk jugak , ikut suka hati kau lah . hati kau bukan hati aku . kalau hati aku , dah lama aku baling kat tepi highway . aku cakap betul ni , cuba tengok muka aku serius kan ?


aku ingin menasihati kau supaya kau masuk cepat sikit sebab hari ni baru hari ke #8 dan ada 22 hari lagi kau tahu ? aku bukan apa , sebab takut nanti hadiah yang kau nak orang lain dah kebas . sebab jumlah dia terhad untuk satu-satu hadiah . eh , kenapa aku cakap formal semacam ni ? ahh , tu belakang cerita yang penting sekarang kau kena masuk sebab mana lah tahu aku menang kan nanti tak adalah kempunan sangat kau orang , kahkah . aku nak bawak kau mencapai kejayaan bersama sama aku lah ni .


lagi satu heartbeat , ada lagi ke orang kat dunia ni yang tak masuk heartbeat lagi ? janganlah jadi ketinggalan sangat . jom aku rabunkan mata kau , sebab kau takkan dapat macam ni kat nuffnang . heheh , peace nuffnang :D

1) bila kau refer kawan kau masuk bawah kau , kau akan dapat RM2 untuk seorang ahh . kalau lapan puloh orang ? cer kira cer kira .

2) kalau kau beli apa apa barang dekat situ . kau akan dapat 20% daripada harga yang kau beli tu . kau faham tak aku cakap ni ? contoh kalau kau beli magic mug * rm40* .. lepas tu rm8 akan masuk dalam account hearbeat kau . tak ke 20% tuh ? kau ni , math kau dapat berapa ?

3) bila orang kat bawah kau beli pulak , kau akan dapat 15% . hah , kau pulak kira berapa kau dapat .

4) kalau orang klik iklan kau , kau akan dapat 0.04 sen jeh . kahkah , ni jelah yang tak best .

5) kau akan dapat rm5 bila kau bagi maklum balas kat diaorang

6) kau akan dapat rm3 bila kau masuk mana mana survey atau polling yang diaorang buat . kahkah , bapak senangnya .

7) RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas. hah , ni memang aku copy-paste dari heartbeat . asal ? tak puas hati ?


kau akan dapat bonus :



Additional bonus will be awarded when total purchase amount of self purchase and referral purchase in a month are as below:-
 more than RM300-additional RM20.00
 more than RM500-additional RM30.00
 more than RM700-additional RM50.00



jadi , kau nak join ke tak nak ni ? kalau nak join , pergi sini 









wasiat anak dara : aku tak tahu nak tulis apa hari ni . jadi , aku tulis cara-cara nak dapat duit . bolehhhhh ? kahkah , dah ahh aku nak buat kerja sekolah . kusut ahh kau ni macam carl mark . hah , gatai sangat nak google lah tu siapa carl mark . -_____-

7 comments:

xazryx said...

kene buat nih .hehe ,

DaRk ViRusZ said...

adoi...hadiah ni bapak aq yg sponsor..kalu x silap,kakitangan n ank beranak xleh join...keh3...alamak..kempunan aq..xpe ko join jela..

nur ikhyar dee said...

heartbeat tu konsepnye macam tu ye? macam bagus je...

EkaBukanMakcikKau said...

Macam nuffnang jugak . Orang klik iklan tapi kalau nak dapat banyak untung , lepas join suruh orang join bawah kita pulak . Join lah dulu , nanti kalau xtau tanya eh ?

EkaBukanMakcikKau said...

@azry bagusbagus . join ahh =B

EkaBukanMakcikKau said...

@dark virusz hamboihhhhh

muhammad adam said...

Terime kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...