AKU RESPECT PEREMPUAN TU SEBAB DIA BERANI MATI

ya , aku betul betul respect ni . aku tak pernah respect macam ni , kali terakhir aku respect seseorang manusia adalah bila budak yang duduk belakang aku yang mana aku pernah mengutuk dia dapat result yang sangatlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bagus dari kau . maksud aku  , dari aku . aku memang respect tapi sumpah walaupun dia lelaki aku tak nak buat dia jadi suami sebab budak kelas aku yang lain cakap dia gay . kejadah !

berbalik kepada tajuk entri aku yang aku nak ulang sekali lagi iaitu AKU RESPECT PEREMPUAN TU SEBAB DIA BERANI MATI . jadi mesti kau ingat aku sedang respect kepada perempuan yang nak terjun dari kb mall atau sebab aku pakai phone capuk . mesti kannnn ? tapi kau sangat salah dan kau jangan risau sebab kau tak dapat dosa bila jawapan kau salah . jadi kau patut bangga . aku sedang respect akan seorang minah yang berani mati melintas jalan . tak , bukan nak cakap kau tak naik jejantas dan kau berniat untuk melintas dan kau tunggu kereta dah tak ada , kau terus melintas . bukan macam tu tau ?

ia lebih kepada kereta belum habis dan kau melintas dan orang lain yang nak melintas jugak , cuma tengok kau yang melintas . jadi , ia mungkin boleh menaikan semangat kebanggan dalam diri kau sebab kau je yang melintas weh . jadi , aku pon respect kau dan adik aku pon " bodohnya perempuan tu , mati kanggg " . aku tak tahu dia jeles ke apa tapi aku pon merasakan benda yang sama , perempuan tu bodoh . dan aku respect perempuan tu sebab dia bodoh . dan perempuan tu macam gambar kat bawah ni ,


minah tu bagi aku adalah itik tersebut 
bukan lelaki gemuk tu , harap maklum .



wasiat anak dara : disebabkan aku pernah mengalami situasi yang sama dengan minah tu atau itik dalam gambar di atas , jadi aku pon rasa aku bodoh , heh .  dan aku rasa jugak  , orang lain yang tengok aku melintas berani mati tahun lepas rasa aku bodoh .kenapa aku rasa sengal bila aku baca balik ayat yang aku tulis ni .  jadi , babai . bodohnya entri aku hari ni , baik kau peergi buat homework ke study kejadah apa ke . tak gituuuuuuuuuuuu ?

9 comments:

mykhalis said...

lu langsi lu mati..wahahaha

Taufiq Wr said...

sila respek ngan aku..aku pernah melintas highway hanya menggunakan skateboard..hahaha..aku tipu..

EkaBukanMakcikKau said...

@mykhalis : wahahhahaha , jap kenapa gua gelak ?

@taufiq : takpe . aku percaya jugak . kesian kau kannn ? muahahahha

saljihitam said...

haha sengal la kau ni.

.abgcho. said...

apekah yang ingin disampaikan?

EkaBukanMakcikKau said...

@salji : muahhaa , bangganya .
@abgcho : entah . Sumpah tak tahu lah (:

.abgcho. said...

hahaha,,
gila sudah!

EkaBukanMakcikKau said...

Ouh , itu biasa . Heheh

ke-chik said...

knape kau buad entri yg smalam?
err,buad lain lah!HAHAHHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...