REBECCA BLACK TRENDING KAT YAHOO SEBAB SUARA DIA TAK BEST ?

ada lagi ke orang kat dunia ni yang tak tahu bahawasanya rebecca black atau nama sebenarnya rebecca black popular dikutuk serta dikritik sebab suaranya yang tak best ? mungkin dia trending kat twitter dan mungkin dekat facebook ada dah fans page I LOVE REBECCA DAMN MUCH BEBEH

. jadi kat sini kau dah tahu antara cara untuk trending kat yahoo adalah dengan mempunyai suara macam katak . kau ada ke ? kalau ada sila buat video dan suruh mak kau upload kat youtube dan tunggu lima belas minit dan kau akan dapati 78,935152 orang tengok video kau dan 193244 likes dan 1539946 . nah tengok video bawah ni dan jadikan angka 78935152 kepada 80000000 , sekarangggggggg !




untuk pengetahuan kau jugak miley cyrus dah jeles sekarang sebab orang asyik cerita pasal rebecca black sampai orang dah lupa siapa miley cyrus . mungkin dia kena buat parti liar sambil menari ikut rentak lagu raise your glass dulu baru orang akan ingat pasal dia balik . mungkin . okay jom cerita pasal pitbull pulak .

jap kenapa pitbull ? jap , apakata kau tanya orang yang selalu search pitbull dan boleh tersesat kat blog aku sejak tahun lepas atau lebih tepat sejak aku tulis yang aku suka lagu pitbull . tapi aku letak satu je kot gambar pitbull , satu jerrrrrrr .

ini pitbull
cool kannnnnn
ini jugak

kenapa dia macam sakai ?
kenapa dia macam bajet heh ?
sebab dia rapper der .
rapper memang kena macam tu .
wajib

wasiat anak dara : dah pukul 3:30 pm ehh ? kenapa aku bangang sangat tak makan lagi ? sebab aku baru breakfast pukul 3:00 pm tadi . harap maklum .

7 comments:

muhammad adam said...

Asal cun suda

muhammad adam said...

Adakah pitbul mmg spesis ngan atok gua?

muhammad adam said...

Best masukkan unsur fb kat blog lu.spamming!

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : jadah ! Mungkin lah kot , nape ? Kau nak join community dia keh ? Kahkah

Taufiq Wr said...

serius suara macam haram.. :D

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq : tapi aku dgr cam best gak lagu tuh . Lagu jeh ehh . Haha -..-

Ceqla (KamarulAzri) said...

kalau balack tu, lawak la pulak!
tapi kalau pitbull, perghh.... best2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...