IMPIAN YANG MUNGKIN TAK AKAN TERCAPAI

tag ni telah dirasmikan oleh yang amat berhormat encik taufiq bin ____ . jap kenapa mesti encik taufiq bin ___ kenapa tak cik hayley william ? ya tepat sekali abang baju merah belang belang hitam sebab encik taufiq bin _____ yang telah buat tag ni . eee pandai lah abang ni , ni yang rasa macam nak buat suami ni , heh .

jadi , apa eh impian aku yang mungkin tak tercapai ? aku rasa impian aku semua akan tercapai . heh , nampak tak kekerekkan disitu ? jadi aku hentam je ahh impian aku yang mungkin tak akan tercapai .

1) kahwin dengan taylor lautner atau kahwin dengan justin bieber
pastilah tak akan tercapai sebab diaorang tu kan kafir . dan sah sah lah mak aku tak kasi , lagipun iman aku ni kuat lagi lah dari iman kau . lagi satu yang justin bieber tuh , dah sah sah lah aku tak kahwin dengan dia dan tak akan kahwin dengan dia sebab aku tak suka langsung kat dia , jadi dengan automatiknya aku tak akan jadi isteri dia . ada fahammm ?

2) ada followers yang gila banyak bangang kat twitter
aku pon mestilah akan pelik kalau tiba tiba ada orang yang follow aku kat twitter , lain lah kalau aku ni ada suara yang tak best dan aku log on twitter dan ada orang follow sebab nak kutuk sampai trending kat twitter gituu . aku cakap macam suara aku best kan ?

3) ada lamborghini lapan belas bijik .
aku pon tak tahu ahh nak buat kejadah apa dengan lamborghini banyak banyak bukan boleh buat makan pon , boleh buat kerek kat orang jeh . tapi aku tak pernah pon ada impian nak ada lamborghini lapan belas bijik . ya lah kan aku kata aku hentam tadi , pekak ke ? sepak nak ?

4) pergi konsert bruno marssssssss her eyes her eyes
entah bila masa pulak dia tambah marsssssss kat belakang tu pon aku tak tahu . ni lagi satu bila masa pulak aku cakap aku nak tengok konsert bruno her eyes her eyes ? tak pernah terlintas pon dia jiwa dan raga dan akal fikiran aku nak pergi tengok konsert dia . tengok kat youtube pon sudah ahh kan . setakat nak pergi jerit jerit ambik gambar upload kat facebook tunjuk macam kau sorang je yang pergi tak payah . buang masa kau tahu ? dah ahh beli tiket murah duduk belakang sekali buat benda ?

tu je ahh impian yang mungkin tak akan tercapai kot . kalau aku tulis " tak dapat 9A kang " tak boleh jugak kan . sebab kalau aku rajin dan tak bantai gi makan je kerjanya , aku boleh dapat =..= . jadi aku rasa lapar pulak . aku nak makan ahh , berbunyi ahh perut aku , kahkah bangang betul perut aku ni . sepak kang .

aku tag :



wasiat anak dara : aku pon tak tahu ahh kenapa aku tag banyak sangat . terpedaya dengan taufiq ke apa . aku lapar ni kau tahu takkkkkkkk ? 

10 comments:

DaRk ViRusZ said...

kawin dgn justin bibir??adeihh..x sangka...ko minat makhluk ni..keh3..

Taufiq Wr said...

hahaha..kau tak tag budak rehany tu? kang kecik ati merajuk 18 tahun..hahaha..

btw, thanks buat tag ni..lupakan je lah impian ko nak kawen ngan lautner tu.. :p

anies anessa said...

wajib ke aku buat nie???

EkaBukanMakcikKau said...

@dark virusz kan aku cakap aku tak suka dia , kau pekak ke apa ? sepak lagi sekali kang . heh

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq lah , dia hidup lagi ke ? bukan ke kau dah tag ? kahkah . tahun depan lah aku tag .

EkaBukanMakcikKau said...

anies wajib . kalau cakap wajib maknanya tak buat dapat dosa dengan sembelit . ngertiii ? kan keluar slang indon , kahkah

Mohd Nor Quiyyum said...

nnt ak buat eh mrs bieber

EkaBukanMakcikKau said...

@quiyyum kau nak kene sepak ke hape ? huarghhhhhh

Choc_Strawberry said...

suker.. & setuju..

saljihitam said...

her eyes her eyess. auwwww~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...