CARA UNTUK KURANGKAN TABIAT PICIT JERAWAT . KAU MESTI KESAH !

anda semakin bingung bangang dan bengong kerana terdapat berbilion jerawat di muka anda yang cantik tetapi sudah jadi tempurung kelapa sebab jerawat ? niat aku tulis entri ni bukan untuk mendengar kau menangis tetapi memberita cara-cara terbaik sampai kau termimpi-mimpi . mempersembahkan kaedah terbaru menghilangkan jerawat tanpa mengeluarkan wang ringgit . heheh

1) ambil tali kalau boleh tali kapal untuk ikat tangan kau ke belakang okeh ? kalau kau ikat ke depan lebih baik kau tampar sahaja muka kau atau biar aku yang tamparkan . kaedah ini baik dilakukan selepas solat subuh sehingga terbenam matahari pada 9 zulhijjah di padang arafah . kehkeh

2) keluarkan setakat U$1000 untuk kau beli ipad iphone termasuk android dan itunes . motif ? kau boleh main game yang paling terbaik di dunia iaitu game picit jerawat atau dalam bahasa orang putih dan kelabu iaitu pimple popper lite . untuk kau lebih memahami silalah rajin-rajinkan tengok video klip di bawah untuk keselamatan anda dan muka anda . heh . sangat bestttttttttt




3) kau tepek laa mana mana lelaki idaman kau kat cermin yang paling besar punya . motif ? bila kau nak picit jerawat nanti dan mengikut amalan orang waras sesiapa yang nak picit jerawat akan pergi kat cermin jadi bila kau nak picit jerawat kau tu tetiba kau ternampak muka lelaki idaman kau yang tengah pandang jelek kat kau yang mungkin jugak dia cakap " kalau macam ni lah , tolonglah aku nakk hambek jadik isteri aku . pirahhh mabukkk ! erkk " . jadi , niat kau pon dengan rasminya terbatal .

4) pergi buat benda yang lebih berfaedah macam masuk keluar tandas sampai pecah rekod dunia . adalah kerja jugak kau nak buat kan dari kau dok picit tak henti-henti jerawat kau tuh . ataupon kau pergi makan macam mak dan adik adik aku buat sekarang . aku akan pergi serbu diaorang lepas ini .

5)jika kau tak mampu ikut kaedah ke2 tadi . aku sarankan kan kau ikut kaedah ni sebab ni kaedah terakhir dan yang paling berkesan dan tak payah guna duit kau . tetapi hanya guna jari kau , heheh . erm , apa kata kau pergi hambek mana mana kawan kau yang muka ada giler banyak jerawat yang macam best giler nak picit . kau picitlah jerawat dia . sesungguhnya memicit jerawat kawan kau adalah lebih baik dan bertamadun dari kau picit jerawat kau sendiri .


wasiat anak dara : jadi , kepada gadis gadis yang mungkin ada masalah jerawat banyak nak mampus . kau ikutlah kaedah yang aku beri ni . kalau berjaya jangan risau aku tak mintak apa apa kecuali rumah sebijik . kehkeh , babai

11 comments:

erinn kechiik said...

gila mana ko tau aku suka picit jerawat ni??? ko ngendap aku eh?

next cara utk kurangkn korek idung pls!! hahaaa

anies anessa said...

hahaha...napa tak gtau soh potong cabut kuku dari jari je..senang cita...

EkaBukanMakcikKau said...

@erinn : woi aku skodeng je lah . korek idung ? akan dilaksanakan ! heheh

@anies : xnak ahh , nanti ada org nangis . kesian dia . zzzz

Barry Allen said...

Buat lew entri rompak merompak kew, bakar banguan sekolah kew, tanam bunga kew, siram pokok kew pulaks. taw? taw? taw? (kah kah kah macam cilake pulak rasa)

erinn kechiik said...

hahahaa bgs2. aku tunggu okey. hahahaaa

mISz SheRa said...

ley pkai ker air dea ni? try ar sat...cambest jer yang no 1 tu...

Taufiq Tiramisu said...

macam berkesan je cara kau ni..aku nak try ah..picit jerawat kawan2 aku..ngok..jijik laa..haha

EkaBukanMakcikKau said...

@barryallen : kau ahh buat entri tanam bunga . kahkah
@erinn : wokeyyyhhhh
@shera : sila cuba , kalau berjaya bagi aku hadiah ehh ? heh
@taufiq : try ahh . padan muke kalau kau kene lempang weyh !

Rehany Park said...

sengal. kau takde tips yang lagi bagus ke hah? =.= nanti aku nak download pimple app tu lah. macam best je! hahaha

Cik Yana said...

Cik Yana mengaku no 3 cik Yana pernah buat. Hahaha~

EkaBukanMakcikKau said...

@rehany park : ntah ahh peah , gua habis idea dah ni . Ah ye , d/load laa cepat , hehe
@cik yana : hakhak , samalah kite . Yess

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...