REVIEW : MULUT MAKWEKU BERBAU KERBAU

kau memang lah tak tahu filem terbaru ni . kau mana ikut peredaran zaman . kuno ahh . ni , orang mengikut peredaran zaman facebook ni nak bagitahu ada cerita baru terbaik punya nak mampos . tengok ahh kaau kau ada duit . nah , aku bagi kau review dia dulu .


KAU ADE ?


Filem animasi pertama buatan Rusia ini menelan belanja sebanyak 88 ratus ringgit rusia dan diarahkan oleh pengarah terkenal Sungei Wang iaitu Mr Wong Kok Keng . Para pelakon juga memang hebat-hebat belaka seperti jiran sebelah umah , pak samad yang melakonkan watak kerbau dengan memakai costume . Sementara Kak Limah pula memegang watak anak kongkang .

Untuk pengetahuan kau yang tidak mengikut peedaran zaman ni , filem ini akan ditayangkan di Birmingham London September depan . Filem yang berkisarkan percintaan sepasang remaja di sebuah kolej di oxford london . selama enam belas tahun ratus mereka beromen di kolej berkenaan dua hari lepas tu mereka ingin mereka ingin melangsungkan perkahwinan tetapi dihalang oleh seekor kerbau karim yang cemburu di atas percintaan mereka berdua lantas disumpahnya awek tadi dengan ilmu tahap lambrong peringkat lapan belas di Kilimanjaro Watongmaju .

Maka secara automatik , berbuih mulut budak itu tadi . Kuang hajo punya kerbau !! Last last putus jugak percitaan mereka akibat sumpahan kerbau karim tersebut . yang hero ni mintak putus sebab tak tahan dengan mulut aweknya yang berbau tungkek atau bahasa kasarnya berbau kerbau . Cerita ni habis di pertengahan cerita je ... pasal pengarah dia bodoh sangat tak tahu macam mana nak abiskan cerita ni .. bodoh punya pengarah !



wasiat anak dara : jadi berebut rebutlah untuk menjadi budak yang tak berapa kuno dengan membeli menonton dan mengkutuk lalu menangis sebab terpaksa menghabiskan duit membeli cerita bodoh . kehkeh

13 comments:

Rehany Park said...

hahah sengal xD tapi, atas tu bukan gambar kambing ke? ke, dia kerbau yg disumpah karim? =.=

EkaBukanMakcikKau said...

tu lah gua tersalah upload gambar , kehkeh . layan laa aok .

Barry Allen said...

Peh, pening kepala gua. Cerita Dewata Raya tak macam ni. Sah Russia ni pandai buat cerita Porn je. kah kah kah!

EkaBukanMakcikKau said...

bengong , kahkah . saje gelak tak lawak pon sebenarnya .

muhammad adam said...

Akue bawu tau yg tu upernye kerbau.

muhammad adam said...

Terima kasih kerana maklum.

muhammad adam said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ko bangang ngat

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : aku pelik dan kompius ngat nape lepas kau komen wajib ade anon ? Heh

DaRk ViRusZ said...

tmpang tny,filem ni ada kaitan ng Dr ROZmey x??kalu ado,x jd r guwa nk tgk

Taufiq Tiramisu said...

mesti ada kawan kau yang mulut bau kerbau kan? eleh..nak cover dengan entri ni konon..hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@virusz : tak hado.die dah ade filem 20juta . kau ni !
@taufiq : asbestos punya budak . mane hado .

yadi said...

nice post.,.,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...