MUKA MACAM PARIS HILTON ADALAH SYARAT PALING MINIMUM UNTUK KAU JOIN FACEBOOK

syarat tu telah dikeluarkan tepat 12 tengahari pada hari rabu masa cuti bersamaan hari ini . sebab kenapa muka kau kena macam paris hilton paling koman ? 


sebab musabab pertama 
bila kau letak gambar kau cangkung tepi parit , beribu orang like dalam masa 28 saat . komen kau tak payah cakap ahh , bukan berjuta berbillion gitu . * bangga bangga

sebab musabab kedua 
bila kau tulis status boring ahh , beribu orang like . aku pon tak tahu la apa best sangat pasal boring ahh tu .

sebab musabab ketiga 
kau tak payah mengeluarkan keringat add budak budak hensem sangat kononnya kat dunia ni , sebab diaorang dah awal awal add kau . cuma kau je tak boleh nak approve sebab sehari lapan puluh ratus juta orang add kau . padahal kat facebook max kawan 5,000 orang je . mengada ngada sangat mark mentang mentang lah kau tak hensem .

sebab musabab keempat
kalau kau kecewa sebab pakwe kau tak nak kahwen dengan kau sebab mulut kau bau kerbau , dan kau tukar relationship kau dari in a relationship with ******* kepada single but available . percayalah , kau akan dapat offer berkahwen dalam masa dua saat . silalah percaya

sebab musabab kelima 
bila kau ada gaduh dengan seorang minah kat facebook yang muka dia ala ala oprah winfrey . percayalah sekali lagi yang semua orang akan backup kau sebab muka kau macam paris hilton . heh , durjana sungguh

sebab musabab keenam 
bila kau tak online sehari je facebook sebab kau dah kecewa sakit hati dan merana rana dengan line facebook yang macam cibai , kau akan dapati * ceh , tak boleh blah ayat * yang wall kau telah dipenuhi oleh lelaki lelaki kesepian . aku nak type ni pon geli . 


wasiat anak dara : twiiter adalah tempat kau bersialan dengan baik sebab orang takkan tengok muka kau macam mana . formspring juga . jadi teruskanlah bersialan selagi kau hidup . aku dipaksa masak nasi oleh mak aku . asbestos betul laa .

13 comments:

erinn kechiik said...

hahahahaa ad jerk idea buat entry gile.

agak2 rmai lah tu yg brangan2 sreupa paris hilton hahahaa

EkaBukanMakcikKau said...

hahahhahahahahhahahahha , kau ni kelakar lah . ni yang aku nak terkencing ni . heheh

muhammad adam said...

Kalau muka cam brad pitt xlayan eh ? Ehemmmmm !

muhammad adam said...

Baru aku pasan kau bukan makcikku . Haha

Anonymous said...

Ko sengal nak mampouhhh

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : perghhh brad pitt dah tue ler ! Skali lg ade anon bwk kau , heh . Weyh , zaman bile kau nak buat beloggg ?

Taufiq Tiramisu said...

weh..ajar aku masak nasik..tak reti ni..bebudak ni duk kutuk aku tak pandai masak nasik..persetankan semua..tak baek kau kutuk oprah..idola aku tu..die penah datang umah aku mak aku buat gulai kawah khas untuk dia.. :p

Jaune said...

eka!!! kau telah menyuarakan apa yg terbuku di hati aku!! kahkahkah, xleh blah

syafiqah :) said...

hmph setujuuuu gilerr :]

Rehany Park said...

eka, kau kena tambah point tujuh: bila status semua nak kena tulis ewww ewww gitewww. heheh "____"

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq : aku akan buat tutorial mcm mane nak masak nasik . kau tunguuuuuuu ! ceh , oprah idola kau ?
@jaune : lah hidup lagi rupenya kau . laptop kau dah elok ?
@syafiqah : bagusssssss
@rehany : hang ni keje menmbah je . xpexpe . cdangan anda akan dpertmbangkann . ecehh

Ecah Ecot said...

apesal ko cool gile eh???

EkaBukanMakcikKau said...

saya cold jehh , tak cool heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...