KAU INGAT SEBAB KAU SUKA MANCHESTER UNITED , AKU SUKA JUGAK ? KEJADAH !

aku nak bagitahu kau ni yang aku terjatuh cinta dengan the wanted ahh semalam . sumpah hensem comel terdapat sifat kejantanan , kehaiwanan dan kebinatangan dalam diri masing masing . aku nak bagitahu kau jugak yang aku akan letak satu je lah gambar the wanted band kat bawah ni sebab tak nak bagi perempuan menjatuhkan hati masing masing kepada mereka dan menambahkan jumlah gay di MALAYSIA . kau tengok MALAYSIA aku tulis huruf besar menandakan aku seorang yang patriotik . kau ada ?

ahh line macam cibai jeh , camne gua nak upload ni .


jay , nathan , tom , max , siva

hape kechik nak mampoihhhhh gambar tuh ? ahh gua pedulik hape , gua suka gambar tu . sambil pakwe gua pandang belakang pulak . celaka .

yang pandang belakang tu nathan dan dia bukan pakwe aku sebenarnya bukan juga abang angkat aku juga bukan lelaki simpanan adikku . tentu sekali yang akhir tu bukan sebab dia tak mungkin suka kat adik aku sebab adik aku dah mengada ngada ada twitter sekarang dan aku pulak kena log in setiap kali nak online . ahh fuck 

jadi apa kena mengena the wanted dengan machester united dalam entry ni ? okay tak ada kena mengena .
okay tipu jugak .











nathan suka giler nak mampos dengan manchester united dan dia akan benci kalau manchester united kalah tapi aku suka kalau manchester united kalah 

pelik kan ?


wasiat anak dara : tak ada yang lebih menggembirakan hati ini selain keluarga aku gembira , aku tak fail dalam satu subjek pon dan liverpool kalahkan sunderland semalam . 

15 comments:

Taufiq Wr said...

nak makan lempang budak ni..

erinn kechiik said...

weyyyyyyyyyyy g buat kerja sekolah.



wasiat anak dara: aku xsuke MU. aku laporrrr & aku ngantok.

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq : alah samasama manusia pon nak gaduh . x cool laa , g lah gaduh ngan kera .
@erinn : saya akan
wasiat anak dara : aku ponn

Taufiq Wr said...

aku ngantok ah weh..jom tdoq..weh, adik kau hot x? kem salam eh..hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

jap agi ahh aku ngah terjah belog kau . adik aku x hot . cehh

Taufiq Wr said...

hahaha..jom ikut aku masuk bengkel esok..aku nak welding tgn kau..syok gak..haha

EkaBukanMakcikKau said...

aku nak skolah , cehh

Rehany Park said...

hoho taufiq, tangan aku pun dah lama tak ber-welding-welding ni. hahah xD

Eka, kau dan liverpool? huhhhh =-=' tolong tanya kat mamat yang hujung belah kanan sekali tu "weh, kau makan babi ke?" hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

kahkah , nape pulakk ?

Rehany Park said...

sebab muka dia nampak 'howtttt' macam sialll -____-

EkaBukanMakcikKau said...

ahh ye dia cakap dia makan babi hanjing sebab tu muka dia hawtg itu . kau nampak tak kau nampak ?

ieka darlink said...

yeah liverpool kalahkan sunderland semalam. piu piu!

aming said...

mu jgn igt kalu mu xske Man U,ak xske Real Madrid plop..hahahaha..lagi xkait.

EkaBukanMakcikKau said...

@ieka : yeahh piu piu
@aming : aku ingat mu dah xske real pastu suke juventus . heh

myra rara said...

Aq tau lah aq x hot mcm kau kan kan?kusot ngat.kene oak ni.HAHA.log out jer laa twitter tuh.ape susah.HAIYA!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...