JENIS BLOGGER YANG KAU PATUT SEKEH KEPALA DIA

maaflah sebab aku kecewakan kau dengan tak keluarkan cerita politik kat blog aku ni . apa kau pergi blog anwar hadi je eh eh anwar ibrahim . sorry tertinggal datuk . jadi kau layanlah entry sakai ni sambil tengok spongebob squarepants

1) blog mak datin 
blog ni memang bagus sebab orang masuk blog kau tengok benda segala bagai yang mengkusutkan lagi fikiran dan minda dan orang terus pangkah blog kau pergi blog orang lain yang lagi bagus dari kau . dan yang paling best dia tak dapat post kat shoutbox kau sebab shoutbox kau giler lambat nak loading sebab kau letakk rantai besi emas belian dekat shoutbox kau . jadi , kau tak payahlah susah pergi blog dia balik kannnn ?

2) blogger pencinta lelaki
cuba pelik sekarang , kenapa aku tulis pencinta lelaki kenapa bukan pencinta wanita ? bukan sebab aku nak backup lelaki * tolonglah faham * sebab budak lelaki yang masuk blog aku ni selalu cakap aku berat sebelah . erkkk . tapi , yang ni aku tak berat sebelah dahh . sebab ? lelaki dia tak berapa sayang awek dia sebab tu blog dia ringan tak penuh dengan gambar awek dia . bila aku tanya , blog kau jenis apa . kau jawap blog kau personal sempoi je . padahal aku tengok macam tumblr dahh ! shit

3) blogger penggemar followers
bodoh laa kalau aku cakap yang aku tak suka orang follow blog aku . nampak sangat bodoh yang teramatnya  . yang aku maksudkan , blogger yang blogwalking kat blog kau pastu dia post kat shoutbox i-follow-u-follow-me ? fuck . kau tak follow balik dia tak follow kau dahh . bagus giler arkk . aku tak tahu nakk cakap mana dah sebab aku respect gila kat seorang blogger cina ni yang followers dia ada 5 je , buffered dia kau tak payah cakap laa . sebab kau pasti akan jeles bila aku cakap . kehkeh

4) blogger-silent readers
siapa silent readers ? orang yang baca je tapi tak komen langsung . kau tak pelik tengok stats mamat tu banyak nak mamposs tapi komen untuk satu post dia 2 je . kadang kadang 3 tu pon kalau bernasib baikk . tu sebab visitors dia banyak silent readers laa tu , ataupun makhluk asing yang baca blog dia tak pon kera . siapa tahu . kau ingat kau seorang pandai main laptop ?

5) blogger TEGAR * optional
ni yang paling terbaekk ahh . takkan aku nak kutuk je , puji ahh sikit kannn . blogger tegar ni selalunya blogger yang tak ada kerja atau malas pergi kerja sebab semata-mata nak blogging atau students kolej laa apa apa je lahh kann . kalau nak harap kan kau yang spm pon tak lepas lagi pastu kerja sekolah pon kalau buat tolak makan tidur tengok tv maen internet 24 jam sampai subuh pon takkan siap punya . kau blogger tegar ? jangan harapp laa .



wasiat anak dara : lepas ni aku nak buat kerja sekolah kot atau borak dengan adik aku sampai tekak aku sakit giler lepas tu baru aku siapkan kerja sekolah tapi kalau dah malam sangat tidur je lahh esok nak sekolah . .

16 comments:

Taufiq Tiramisu said...

aku plg benci silent readers..entah laa..macam benda yg kite buat tak dihargai..

Barry Allen said...

Ok, gua nak jadi silent reader lah macam gini.

eka said...

@taufiq : alamakk , ade org bengang laa . hikhik

@ barry allen : pfttttt -__-

anies anessa said...

aku bnci gk silent readers...nmpak cm aku bebel sorg2 pastu dorang wat derkkk jer...
erk!

ieka darlink said...

semua aku benci. tapi aku jenis yang no 1, 3, 4, dan 5. muahahaha. benci la aku benci la aku.

Taufiq Tiramisu said...

eh..aku x bengang ngan ko la...hahaha..ko xpe..dikecualikan..aku cuma x suka ngan silent reader yg x pnah tinggal jejak skali pun..ape daaa...

eka said...

@anies : haha , dia nak kau komen kat blog dia bjuta kali bru dia komen belog kau kott
@ieka : cehh , ngakuu . benci ? xlahh aku sayang kauu .
@taufiq : ouh ea ke bru nak nangiss -__-

Jaune said...

blog camni takyah sekeh, lompang terus hah!

Taufiq Tiramisu said...

ceh..nk nangeh plak..meh aku pujuk..nk ape? coklat? aiskrim? pelempang boleh arh..hahaha..

eka said...

@jaune:ish,x b'perikmnusiaan lgsng ! Haha
@taufiq:ikut kau salkn xgne duit akuu , kehkeh

Rehany Park said...

hahaha best entry ni! suka style kau tulis! keep it up babe :)

pandangkedepan said...

blog yang macam ni gua carik...(cakap buat kali kedua ni....harap lu x kisah)

ummi nz said...

xyah sekeh,,tibai je trus,,hehe

EkaBukanMakcikKau said...

@rehany : okay sayang kau baby kau gi ane lame tak on9 . bongok ! haha

EkaBukanMakcikKau said...

@pandangkedepan : tak kesah , nak sepak bleh ?

EkaBukanMakcikKau said...

@ummi : wokehhhh pastilahh akan aku buat sekarang . bahhahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...