JOM JOIN BLOG REVIEW MYUNG DAE



terima kasih daun kalsum kepada taufiq tiramisu dan rehany park kerana telah merajinkan diri diaorang tag aku join blog review ni yang telah dirasmikan lagi disucikan oleh myung dae . wah , tiga markah . kau boleh ke buat ayat macam tu hah ?

jadi , cara nak join dia macam ni ahh
1) follow ahh blog myung dae , kau tak follow kau kena petir . hah cuak .
2) blog entry bertajuk macam aku buat tu ahh
3) link kan entry kau kat comment box dye . buka kat shoutbox tau ?
4) tag 3 orang . wajib . kau faham ?
5) jawab soalan ni ;


kenapa korang nak di review ?

jawapan bermula lepas ayat ni habis

aku nak kena review sebab blog aku tak pernah kena review dengan
mana mana blogger , surat khabar dan majalah forbes .
orang tak pernah kutuk blog aku , semua cakap 
blog kau best ahh padahal dia tak baca pon . ceh , pirahhhh !
okey aku tipu . 
sebenarnya blog aku ni pernah lah kena kutuk
dengan minah mana ntah kecut ngat nak letak
url blog dia kat shoutbox .
dia cakap blog aku ni habuk pon tarak
kosong semacam je tapi dia cakap dengan
perlian dan cacian dan makian . ceh .
sedih tak cerita aku ? sila menangis . nah baldi
jadi , aku nak blog aku direview sebab aku
nak tahu ahh betul ke minah tu cakap .
kalau betul bolehlah aku bagi rumah sebijik dekat dia
kalau tak , aku sepak je . heheh
jadi itulah sebabnya . babai

aku nak tag ;
taufiq * optional
rehany * optional


wasiat anak dara : dah jangan tanya kenapa entri aku colourful semacam . dah banner tu colourful doh . aku tak nak lari dari tema . heheh

6 comments:

Taufiq Tiramisu said...

trimas sebab tag aku balik..akan aku buat tag ni tahun depan..hahahah

Rehany Park said...

sebab taufiq dah cop tahun depan, aku buat tahun lagi 1 pulak. muahaha xD

EkaBukanMakcikKau said...

mekacih korang . ahh celaka je gediknya . heheh

erinn kechiik said...

tq tq tq susah jerk tag. gila last day r ko ni bru ingt kt aku kan. ceh. hahahaaaa Insyallah beb lau rjn. hahaa

Ard said...

alah. nape tag aku? hehee... kalau aku teringat nk buat aku buat la k. ape2 pun. mekaceh sbb tag :)

EkaBukanMakcikKau said...

@eriin : kahkah , taufiq baru buat hari semalam . hari ni last day , buat ahh cpatt .
@ard : alh , saje jee , hekhek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...