PERKARA YANG MUNGKIN BOLEH BAGI KAU LOMPAT

1) bila kau dapat tahu awek yang kau dok usha lapan tahun sejak kau darjah enam tak dapat dapat , tiba tiba datang nak masuk meminang kau . kat depan dia mungkin kau buat muka poyo . kat belakang dia , mungkin juga kau melompat macam cipan .

2) bila kau dapat tahu yang kau dapat A plus dalam subjek yang kau rasa paling membuatkan kau bengong dan kau terus menaikkan pangkat subjek tu menjadi subjek kegemaran kesukaan dan kecintaan kau . heh .

3) bila kau masuk contest kat blog yang kalau kau menang kau boleh dapat rumah sebijik dan kereta lamborghini yang boleh ditukar ganti sepanjang hidup kau dan kau telah menang contest tu padahal tu adalah satu satunya contest yang kau masuk dan tu pon kau dipaksa untuk masuk . kalau tak faham sila muntah -__-

4) bila ada 23826312361 mamat hensem nak mampos add kau kat facebook dan merayu rayu kat kau supaya kau jadi awek dia atau perempuan simpanan dia atau kekasih gelapku by ungu . padahal waktu tu kau dah couple dengan taylor lautner nak kahwin dah pon .

5) bila kau cemerlang gemilang juga terbilang bilang dalam exam bulan 3 dan semua orang berebut rebut nak bagi kau hadiah sampai rumah dia pon dia nak bagi kau sebab tersangat bangga dengan kau . padahal dia hanyalah mak cik tiri sebelah ayah angkat kau punya mak sedara . sila bangga .

6) bila kau ada blog yang sangat buruk tapi sangat famous dan semua orang berebut rebut nak datang blog kau dan jadi followers kau dan komen semua entry kau walaupun kau hanyalah budak darjah enam yang tak lepas upsr dan giler malas nak update blog dan kau buat blog semata mata untuk dapat duit dari nuffnang . shit .

7) hey , lemak lah nak tujuh , enam sudah .



wasiat anak dara : bangga sebab egg dropping experiment aku berjaya walaupun jatuh kat dalam longkang dan tadi semua orang ingat telur tu pecah . fuck this , tak pecah pon weyh . yeahhhhh -___-

14 comments:

erinn kechiik said...

melompat bila tau telur tu xpecah? heheee

eka said...

pandaiiiiiii

nadiya taqwa adam said...

ini kelakar .
siriyess

Barry Allen said...

Ah, semua ke enam-enam perkara tu tak bagi keh melompat. Keh melompat bila tiba-tiba duit dalam bank keh jadi 20 juta je.

eka said...

@nadiya : haishh , takutnya .
@barry : duitduitduitduit simbolik untuk barry allen kann ? heh , shit

Anisah Zahorin said...

gilakk!!!bukan melompat...terus sakit jantung tuh..

eka said...

perghh , gitu pulakkk

Rehany Park said...

okay aku suka no.7 tuh. hahaha. aku boleh bayangkan cara ko menulis sambil bercakap, walaupun taktau muka heheh =.=

echa said...

hahahah...no7 x wat aku melompat pun =)

Taufiq Tiramisu said...

hahahahahha..telur pecah..padan muka...hahahahahahah..booooooo

eka said...

@rehany : ceh pirahhhh ! heh
@echa : ea ke ? melompat je laa , malu ni .
@taufiq : telur gua tak pecahhhhhhhhh ler .

Taufiq Tiramisu said...

weh..join la segmen aku buat..hehehe

aming said...

kalu org kat negara togo,mereka akan berguling bersama jiran mereka.

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq : segmen ? jap aku pergi terjah nii .
@aming : kau sangat majuu . tahniah -__-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...