JOM JOIN BLOGLIST TAUFIQ TIRAMISU

tarikh join : 16 march 2011 * march dah ke ? yes nak habis skolah dah . yes yes .
nama peserta : hayley williams .
umur peserta : 15 tahun 5 bulan . * jeles lah tu aku muda lagi .
karakter peserta : baik , penyayang , pandai , sakai , sengal , kusut .
asal kau buat bloglist ni : taufiq paksa .
sape taufiq : orang lah bengong . takkan suami kau pulak .
tarikh tutup : 31 march 2011 .
nah hambik kau banner :


klik sini untuk ke syurga

taufiq cakap kena komen pasal belog dia . hek alohh . cakap je lah suruh puji belog kau yang comel tu , eh terpuji pulak . sila bangga .

pujian pertama : belog dia kemas dua puluh percen ratus dari belog aku .
pujian kedua : belog dia ringan .
pujian ketiga : dia ada letak gambar kaki dalam kereta . * sila kagum
pujian keempat : dia selalu sepahkan shoutbox aku sebab aku sepahkan shoutbox dia .
pujian kelima : dia rajin buat tutorials tapi aku giler malas .
pujian keenam : belog dia ada banner , kau nak ? buat ahh sendiri .
pujiaan ketujuh : belog dia update setiap hari kau tahu .
pujiaan kelapan : belog dia commentators tetap . bukan macam belog aku * sedih
pujian kesembilan : dia rajin komen belog orang bukan macam aku
pujian kesepuluh : aku lapar .

kritikan pertama heheh : dia minat mu , aku tak sama sekali . aku ulang , aku tak minat mu sama sekali .
kritikan kedua heheh : dia lagi tua dari aku .
kritikan ketiga heheh : kau takkan jumpa dia kat af9 sebab suara dia tak best * aku hentam
kritikan keempat heheh : aku lupa
kritikan kelima heheh : aku lapar .


wasiat anak teruna taufiq : * aku copy-paste



Tarikh tutup : 31 Mac 2011 (mungkin dilanjutkan atas permintaan) 
Aku harap semua reader dan pengunjung blog ni join segmen ni. Silent reader pun kena join jugak!! Hehehehe :D


wasiat anak dara : kenapa tetiba font gua tertukar ni . ni semua gara gara copy benda atas ni lah . haishhhh .

7 comments:

erinn kechiik said...

madah ko lapor jekr.. g mkn hahahaa

EkaBukanMakcikKau said...

mak aku tengah masak ahh . tadi die g lepak ngan kawan dia , heheh

Taufiq Tiramisu said...

gua baru balik kelas..penat sampai nak mati nih, ok aku tipu..
cess..hayley williams konon..hahahah..aku tak paksa pun :p..
pape pun, trimas join..pi la makan..tgh2 makan, igt laa aku..konpem makin berselera nanti..hahahah :p

EkaBukanMakcikKau said...

xpe aku percaya gak .
betul lah hayley williams shiattt !
time kacehhh weyhbqyyewuenne ! xnak aku ingat kauu , okeyh laa aku ingat .

Rehany Park said...

ko ni asek laporrr je! tak baca bismillah ke makan? hishh

EkaBukanMakcikKau said...

aku makan sesuap baru baca bismillah , sebab baru ingat . hehe , peace :D

Anonymous said...

Have you played [url=http://mastercardcasinos.biz.tc]MasterCard casinos[/url]? Can I trust it?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...