3 bulan berblogging , aku daa tau perangai blogger (:

ini entry maut so aku kene bace ;

bismillahirahmannirahim ;
eh eh , assalamualaikum dulu ;

sok aku tak pegi skola , jumaat pon . HEE , ade kena mengena ke ? LOL !

1 korang perasan tak ada SEGELINTIR ( saja saja caps lock ) blogger yang selalu kutuk orang yang dia pergi kat blog orang tu ; tapi xde shoutbox / shoutmix / cbox / bla blaa blaaa ~
aku tau laa dye ada shoutbox dan shoutbox dye berbunga bunga dan berkatun katun ; tapi yang aku pelik nya orang blogwalking blog dye ; dye bukan blogwalking balik even orang tuu daa tulis kat shoutbox dye , ouh sengalnya dunia ~

2 selalu cakap sudaa klik nuff ( sila jangan terasa ) tapi tak pernah klik pon . masa aku check nuff aku ada berapa orang jer yang klik ; tapi tulis kat shoutbox berduyun duyun . ouh , sengal sengalnya dunia ~

3 eh , eh idea lari . huh , tak dapat pon ; korang fikir laa apa yang ketiga dan keempat dan kelima dan keenam dan kesembilanbelas ea ? tak payah ketujuh tau ? sembilanbelas terus . terimakasih ; kasih diterima . LOL !

wasiat anak dara ; aku nak pergi tandas kejap .

33 comments:

- Kid - said...

haha rilek2..biasala orang macam tu. nak buat macam mana :) ok ade skit present dari saya. check la earning anda :D

Ramdan said...

sabar jer....

eka said...

HEE (:

Mila said...

Rasanya org yg kata click kat advs tu bukan org.. tp mcm software... ntahlah... huhuhu

http://abahmila.blogspot.com/

eka said...

hehee ,
betol betol (:

Nur Aina Fatihah said...

pertama kali ke buat entry sedih ?
haha

SAZZY said...

lol

eka said...

aina ; tepat sekali +__+
sazzy ; waklu beb !

zaL_cdpx said...

lor !!! lumrah prangai mnusia yg hnya nama jer mnusia tp x
(pikir ler sndrik bnda per ek ).haha

Teh Tarik Drinker said...

biasala ade saje perangai bloggers skarang...

tehtarikmemoirs.com

eka said...

zal ; tp xde otak tol x ? HAHA !
teh tarik ; betol betol , taa suke laa .

SitiMashitahSaidin said...

hahahahahaha....
yg ke 2 tuh btoi2....
yg first tuh x pernh jmpa lg~

eka said...

lau koe rajin bce blog org ; koe akn jumpe yg pertame ; aku xleyhy gtau sape dye ; coz blog dye best , hehee (:

aman_arab said...

standard la tu...macam2 jenis manusia dalam dunia ni..so macam2 lah ragam dia..

eka said...

tau xpe .

toyolkiut said...

nada sedih tp nakal..
teruskan..

Anonymous said...

this is the lamest post. like seriously? pas tu duk kutuk blogger lain lak. please la. look into the mirror first.

Aretikz said...

Oh.. Benda biasa.. hehe.. Stedy2 lok.. Dah masuk dunia ni memang mcm2 benda yg even kita tak expect langsung.. hehe.. Anyway.. yang numb 2 tu.. sya lg suka kalo dia xyah ckp klik atau apa.. nnti naya kena click fraud.. huhu..

miss chekleen said...

hahaha...jangan sesedih eka oii..
bese dah tu..
dunia blog pun cam dunia retis gak(err ye ke)
papehal kita ada niat blogging dgn cara tersendiri..chaiyok2!!

tak paham pun takpe sal chekleen pun tak paham dow ayat ni

farra-eng said...

x lama lagi suti sekolah kan.. maaf comment x de kne mgena ngn entry hehe

Alan said...

hi jejalan sini

MyZone~theUn4given said...

new blogger jejalan dari innit..huhu
"mgkin 2 cara masing2 dlm berblogging"..huhu

misz jue said...

sabar ye dik...yang no 1 tu, salu je kena.ahaks..kalau g blog owg popular, mmg cmtu r jd ek..huhu...

harap2 aku xjadi macam tu..huhu..

eka said...

anonymous ; laa ko apehal , market jer lebih ! waklu laa .

aretikz ; tau xpe , hehee (:

farra ; yup , HAHA !

myzone ; ye laa kot , sape tau unn ?

misz ; baek xyah ltk shoutbox kan kan ?

LadyBird said...

nak mencelah..kalau org masuk ikut sofware tu..statistik pengunjung kite naik x? hiuhihihi.. saje je nak tahu.. sebab lady baru je beberapa minggu berblog..

eka said...

banyak juge org msuk kut software , statistik naik jer , don't worry laa (:

amira said...

rileks aaaa je...

eka said...

comfirm , (:

SAZZY said...

anonymous = kusut jerwp! dah lah xdew name!! haha,sedey doe.

Nur Aina Fatihah said...

hahaa!!!!

eka said...

HAHA ! lap u (:

cik Nemo said...

luah perasaan nampak??

eka said...

biasa laa tu , hee (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...