LELAKI & KANSER PAYUDARA (:


Secara purata , 1800 lelaki didiagnosis menghadapi kanser payudara setiap tahun . so , jangan nak mengada ngada nak terperanjat sebab lelaki pon ada tisu payudara , bhaHAHA (: semua orang tau kot , hell no ! aku tak tau nape aku gelak maybe sebab aku daa tau daa nape ade golongan gay kat dunia ni , hee (: sila buat buat faham .


Untuk makluman semua blogger , berhenti merokok , berhenti minum minuman keras , aktif selalu dan tak mengambil dadah walaupun sehalus esctasy dan sebersih syabu boleh mengelakkan korang daripada dapat penyakit jijik ini .


oh tidak , bulu ketiak ! bhaHAHA (:

13 comments:

Ahmad Fakri said...

wow !

eka said...

entry khas untuk orang macam kau , bhaHAHA (:

muhammad adam said...

hot entry dtg khas dpd budak pompuan,ngeee ~

dini said...

tumpang lalu baca entry ni :)))

ken said...

scary =/

.s.o.f.i.a. said...

kena pesan boyfie aku stop smoking ne!!! =)

Dark Half said...

secondary smoker sebenarnya lg senang dpt kanser...

eka said...

ken ; exactly !
sofia ; well,aku pon . japp,aku xde boyfie.LOL !
darkHALF;ouh,how dreadful !

|u|u ♥ said...

wata??

eka said...

did u mean watafuck ?
bhaHAHAA (:

SAZZY said...

walaa,cam sakai nak mampossh ar gambar tu brooo !

mamawana said...

Jate ker tino tu.? Dok molek sungguh wak lagu tuh. Istigfar..

eka said...

haha,jate lo mama , ngee -_-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...