PAUL THE OCTOPUS SUDAA MATI

Hari ini , aku tak tau nak buat entry pasal apa so that aku pon buka laa kosmo online .

aku pergi dekat ruangan DUNIA .

-113 maut,502 hilang disapu tsunami di Sumatera.disapu ea ?
-sotong peramal piala dunia mati.
-kecoh maria ozawa lawat indonesia.nape?dia nak buat filem lucah dgn ariel peterporn ?
-korang beli paper sendiri ea? rm1 sahaja (:

Sotong Peramal Dunia Mati , Paul The Octopus






wow , hensem nye (:
oh ea , spain . TORRES (:

walaupun Paul curang dan memilih Spain untuk menjadi juara FIFA 2010 . tapi aku sangat sayang dia , sebab dia sayang Spain dan torres ada di situ . tapi , syukurlaa dia mati di barat jerman , tanah tumpah tanah air paul . thee thee (:

22 comments:

tam said...

hidup biar slamber jangan lupa member..pehhgg tajam menikam tu..

eka said...

bhaHAHA (: tengok org laaa .

Fiqas said...

btl kut maria g indon jumpa ariel...kan ariel dah kuar penjara kan?? hik hik hik

Nur Aina Fatihah said...

qo rse torres uh suke kat qo kerw ?

muhammad adam said...

dia daa tue erx?aku tgk mantap lagi,hahaa

ken said...

RIP Paul..

eka said...

aina ; pasti -_-

adam ; HAHA , bangeng ar luu

ken ; (:

rara :) said...

alfatihah untuk mangsa tsunami,

eka said...

amin (:

Mohd Nor Quiyyum said...

cntik paul mati akhirnya

sape suh dy pilih spain!

haha

eka said...

ini tidak adil !
biar laa dye,dye admirer gilegiler kot kat torres -..-

Gen Fujita said...

Kata-kata terakhir Paul sebelum meninggal, "aku dah tak sanggup bersubahat dengan ketaksuban tahyul khurafat manusia, elok aku mati saja."
Agaknyalah...

eka said...

ade lagi"igtlaa sygku jerman yang aku xkan curang pdmu lagi,kerna aku mati disini bukan di spain laupon kat sne de torres,tapi xpe disini thomas muller (:

tok deanz said...

takziah 4 Paul

eka said...

sudaa pasti +..+

ashraf said...

so lepas ni spain xleh menang lg.hehe

p/s latest entri krayonjingga:
Video Gila ****
Diet Rasulullah
Makan ***** Lembu

miss chekleen said...

nasib baik laki aku CR..haha

eka said...

ashraf ; mane boleh ! hey , diaorang juara eropah tau ?

miss ; naseb bek aku xtertarik ngan si dia ; CR

SAZZY said...

jerman la plxx

Ahmad Fakri said...

betollaasangat ,

eka said...

fakri & sazzy ; well , aku on jerw , aku ske gax germany . thomas muller
-..- , brazil , kaka -..- . spain , ko tau unn ? HAHA -..-

muhammad adam said...

HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...