THE AMAZING RACE ASIA SEASON 4 EPISODE 5

yea , aku memang suka pon the amazing race asia sebab dia punya hos hensem siot . aku tak tau nak cakap apa dah memang comel sangat sangat sebab muka dia ada lesung pipit . hehee , comey doe .

aku memang tak selera tol semalam diaorang bola buat acara tangkap babi pulak , daa elok elok lagi satu acara tu menari , dua orang actor philippines > RICHARD & RICHARD , member je kot . aku ingat kembar , T_T . team ni laa yang sanggup tangkap babi tu , yang tak leyh blaa nye kaki babi tu termasuk kat daalm mulut Richard tu , aku tak tau Richard yang mana . bhahahaa ,

Richard & Richard , actor philippines (:      


 Malaysian , semalam dapat tempat 1 .dua kali diaorang menang tau ? yea , chayok chayok ! thee ..

malaysian , Ethan & Khairie (:
ni pulak gambar gambar yang dapat aku curi daripada website the amazing race asia ;


cepatlaa sikit dayung , lombap ! thee T_T
philippines (:
wasiat anak dara ; soe , dua je gambar sebenarnya , thee thee .

10 comments:

myza said...

selera ke oak makan?
haaha,habat jerw lebeyh dooe !

eka said...

bangang,habat tol die , bhaHAHA (:

Nur Aina Fatihah said...

philippines ?

eka said...

yup , y ?

Fello Ariza said...

byak sgt episod kali nih miss.. xdek mase nk tgok..huhu

Derus said...

ish..byk sangat dah yg miss race kali ni..tak sempat nak tengok...:(

eka said...

HAHA , tu laa korang . ade awek cun auu , T_T .

Ahmad Fakri said...

terima kasih sebab bagitau aku,yeaaaaaaa ! boleh ngoat awek, hehee

eka said...

shit

obat tradisional demam berdarah said...

salam kenal mas.,.,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...