main breast depan aku , SHIT !

GELI !

memang free show laa masa hari sebelum pmr hari tu , budak budak asrama ni kira macam otai laa kan .
sembahyang pon pakai singlet je . pakai 'brazil' depan aku . mandi telanjang .
memang habat laa .

yang aku tak leh bla nye , masa sorang budak perempuan ni .
datang kat katil aku , dengan breast besar nye .
padahal pakai brazil je yang saiz besar , breast kecik je .
LOL !

memang skema gile laa bila sorang minah ni datang kat katil aku juga .
lepastu , main breast budak tadi .
aku tak pelik sangat pasal tu .
yang aku peliknya , dia main kat katil aku .
datang sorang lagi , eka ( bukan aku ) nama dye .
budak tadi dia cakap 'Eka , dia main breast aku laa '
'hah ? dye main breast ko '
aku ingat dia nak terajang ke budak tadi , rupa-rupanya

dye pon main sekali breast budak tu .
budak tu pulak jerit jerit cam orang kena rogol .
memang sakai la .
pastu eka cakap ' aku xkisah kalau ko nak main breast aku '
pastu diaorang bla gitu je .

                                   WHAT THE HELL , MAN ?

17 comments:

Sasa Al-Sharif said...

tak paham la dengan korang ni. nak jadik lesbo agaknya. wadefak. haha

eka said...

hahaa ,
terdesak sangat laa .

|u|u ♥ said...

SHIT. heehe :P

daniel said...

cane erx uwanx ne rogol??
ce demo , na tenox ?
hee

eka said...

lulu ; shit juge (:
daniel ; waklu , hahaa

kobEj0rdan~ said...

best2!:P (komen hangat)

eka said...

haha ,
habat !

myza said...

eka mane??qo la 2 kan??
haha

Ahmad Fakri said...

sure,haha =p

eka said...

waklu korang due orang , hahaa

Aqeel said...

ni rogol secara rela ni fuhlamak.!

ni pasal kau aku dah tetiba minat brazil ni HAHAHAHAHA

eka said...

haha ,
ko ni market jer lebih .
brazil , ukey wat ?
hahaa (:

Nur Aina Fatihah said...

taik punyer entry.
hahaa

eka said...

HAHA !

Zuhaili Othman said...

nice one ,
kalau nak maen tu cover2 lee ,
ni wat freeshow bagi sume tengok .

eka said...

tau xpee , HEE (:
tercalar maruah !

saljihitam said...

stim je memasinggg bila komen.

oleh itu marilah kita sama sama melaungkan slogan, ingat brazil ingatlah eka.

eh salah. ingatlah entri eka.

wakaka~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...