LAIN AWEK LAIN TASTE BRO

weyh , ko nak perempuan macam mana ?

1) perempuan yang cantik tetapi gedik .
2) perempuan yang biasa biasa tapi berbudi bahasa.
3) perempuan yang comel dan gila gila .
4) perempuan yang rela buat apa sahaja . huh , bahaya ni .
5) tak kesahlaa , asalkan sekepala .
6) perempuan yang taat agama tapi tak cukup anggota .
7) apa apa jer laa , yang penting lepas kahwin nanti still leh enjoy enjoy enjoy (:
8) perempuan bertudung dan kelakar .
9) tiada dalam senarai .


SORY BRO , NI JE GAMBAR YG AKU JUMPE KAT GOOGLE (:

wasiat anak dara ; ada kena mengena ke title aku dengan entry aku ? Zzzz , LOL !

24 comments:

miss chekleen said...

aku dah cukup syarat tu...wakakaka

Ahmad Fakri said...

ko memang nak suruh aku pilih ,
herm .. aku mesti laa pilih yg bek2 punye .

Solihin Zubir said...

hoho.. nk cari yg betul2 perfect mmg susah..

Ahmad Fakri said...

no 9

eka said...

miss ; nak muntah aku , sila bg baldi skunk . HAHA

solihin ; tau xpe .

fakri ; HAHA , setialaa pada yang satu

Ahmad Fakri said...

wata ?

syafiq hakimey said...

dengan hati yg tulus aku pilih no 2.

Nur Aina Fatihah said...

LOL!! i mean double

eka said...

fakri ; wata back !
fiq ; yea. biar betul ?
aina ; ouh , tq . triple 4 u . (:

daniel said...

aku nak awek sebelah kiri,hahaha

daniel said...

kanan tuu sedekah kat joey,dia terliur duk sebelah aku ni,hahaa

daniel said...

okey , aku dah buat, DONE ?!

eka said...

haha , joey ngan ko? kim salam dye .
okey , tq . bye (:

amira said...

nak pilih camne.. aku sendiri girl.. haha

eka said...

bhaHAHA (:

Gen Fujita said...

Asal pompuan tu paham dan serasi dgn aku, sedap mata memandang, kira cukuplah tu.

eka said...

ouh , okey (:
yang penting sekepala kan kan ?

muhammad adam said...

5laa

eka said...

sila bg aku besen aku nk muntah -_-

xenom said...

pic tu, yg bawah tu, adalah seorang gadis dari Afghan, kredit utk NatGeo..

eka said...

ea ea , 10 markah !

Gen Fujita said...

Yang penting sekepala, ya betooolllll, tepat sekali.

tok deanz said...

yg penting setia.......

eka said...

gen ; betoibetoibetoi

tok denz ; betoibetoibetoi

-..-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...