LELAKI NAK PEREMPUAN UNTUK SEKS ?

Buku tu cakap perempuan inginkan lelaki untuk kasih sayang , buku tu cakap lagi , lelaki inginkan perempuan untuk seks . So , sekarang aku rasa musykil dan kompiusss sangat sangat sebab aku rasa buku ni dah salah . Tapi kadang kadang aku rasa buku ni betul sebab buku ni boleh backup aku kalau kawan kawan aku yang kesepian mula backup lelaki . mungkin korang x faham , tapi aku harap korang faham .

kawan aku cakap perempuan ni ngada ngada , gedik sangat menggatal . heh , padahal masa tu dia tengah bengang pasal ada budak perempuan form 1 ni suka dekat budak lelaki yang dia suka . wata ?

huh , so aku bagitau laa kat dia statement yang kat atas tu , dia terdiam . sebab ? buku tu buku dia yang punya . dia yang beli . takkan dia tak nak backup apa yang buku dia cakap . mungkin dia tak tau , sebab dia jenis yang suka beli buku tapi bagi orang pinjam dulu dan buku tu aku daa habis baca dan buku tu jugak daa kena rampas sebab ada budak baca masa kem mathematics form 3 ari tuu . dan paling best , dia tak baca buku tu lagi .

lagi satu , aku tak tau apa apa dan korang jangan marah aku atau jangan terasa sebab aku budak 15 tahun , aku tak ada boyfie dan aku tak nak ada . walaupun , kawan aku cakap '' weyh , siapa kata tak ada orang tak suka ko , ramai laa orang suka ko '' dan aku hanya pandang muka dia dengan muka seposen aku dan aku gelak HAHA dua harkat .

jadi , aku buat post ni sebab aku nak tanya korang betul ke apa yang buku tu cakap ?
perhatian ! aku nak jawapan yang lain daripada yang lain atau lebih tepat luar biasa (:

17 comments:

Lelaki Ini said...

mungkin kowt!

ken said...

opposite pun boleh kan :)

Siti Mashitah Saidin said...

btoi2... majoriti nak yg itu~

Ahmad Fakri said...

xsemua.

SAZZY said...

tepat sekali, 100 markah!
haha :P

eka said...

ken ; maybe ,tapi buku tu cakap .

fakri ; aku tauu ko pencinta setia,lalalaa ~

sazzy ; lap u more (:

wannurfazrini said...

hahha . em girl give sex for love and boy give love for sex HAHAH

eka said...

ouh , exactly (:

Zuhaili Othman said...

i think it depends ,
but most of it ,
needs SEX ,
ade pengalaman la gak ,
ade org nak couple ngan budak nii ,
before that calling2 lu ,
cakap nnti lepak bole tak rabe U ?
i was like OMG , WTH .___.

eka said...

bhaHAHA,kan aku daa ckp . ouh,diraba ? mimpi buruk, shit !

miss chekleen said...

itulaaa...

myza said...

Zzzz , (:

eka said...

chekleen ; itulaa ? nak nyanyi ke ?
myza ; Zzzz , ngantuk sot . :P

Mila Ahmad said...

klu ekut pengalaman
memg btul...
klu dew 10 org..
hnya 1 jewk yg tuk kasih syg!

jenanese said...

seks tu salah satu cara untuk tunjuk kasih sayang..serius nih!!tapi cuma bleh apply untuk yang dah berkahwin la..yang belum kahwin tak boleh apply..

muhammad adam said...

dlmbykyk laki kat bumini,aku je yg setia.prcayalaa..ni yg aku nk nyanyi ni, peghh

eka said...

blahlaaweyhhhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...