THE AMAZING RACE ASIA SEASON4 EPISODE 6

okey , ini entry sedih .
sebab ? peserta malaysia , ethan & khairie dapat tempat ke-5 tadi .
ouh , kitaorang ingat diaorang akan tersengkir .
sebab ? kereta empat segi diaorang tuu habis minyak . lebih elok kalau kau cakap , dekat nak habis minyak .
so , diaorang kena patah balik .

aku rasa mungkin tuu akibat sebab diaorang ada cakap

ethan & khairie , malaysian


" harap harap , kereta jess dan lani rosak kat tengah jalan"ethan cakap.
"awak ni jahat"khairie .
"HAHAHAHA "

jess & lani ( team gedik ) ada cakap :

si gedik .


"harap harap , diaorang tersesat jalan"

AKIBATNYA ?

jess & lani tersesat jalan .
kereta ethan & khairie habis minyak . see ?

then , team india diaorang ada kutuk team malaysia :

sakai


" team kedua kat sana"
"mana team lelaki malaysia ?"
" HAHA , budak budak lelaki Malaysia ."

wth ?

AKIBATNYA ?

team malaysia sampai dapat tempat ke-5 dan team india keling tuu dapat tempat ke-6. see ?

jangan gelakkan diaorang , team malaysia . married .
Ok , diaorang tersingkir . sedih sangat .
husband dia tak marah pon wife die bila wife dia takut masa buat lencongan .
kalau aku pon takut .
diaorang kena pilih antara terjun atau buai .
diaorang pilih terjun .
tapi , dia tukar sebab wife dia takut .
dan diaorang tersingkir . -..-

17 comments:

Albert Ko said...

quote from ivan "there's bigger race, and that's life"....

Nur Aina Fatihah said...

aku xsuke keling tuu

Nur Hafizah bte Za'ba said...

yang marride da balik kampung ..
sian dowg ! !
bini dy sngt harok! !
love amazing race..
agak2 bile boleh masuk ?

Nur Aina Fatihah said...

aku nak masuk taon depan laa,
haha,dengan husband aku lebih romantik dpd ivan .
tgklaa eka.

eka said...

fiza ; kita masuk nak ? blog's girls .. HAHA (:

aina ; HAHA , xnak jeles . aku dee torres . lalaLALA -..-

SAZZY said...

claire & michelle .
tapi kesian larx at hussein time dye kne rebut tempat kat ats bukit tuu , huhuu

Ahmad Fakri said...

naseb bek xderw babinn,lau x , richrds mesti stand for that one , right??

eka said...

sazzy;adik aku pon suka diaorang ,claire plg best."sy rasa cam nak kencing , tapi suikit je " HAHA.

fakri ; pasti -..- euww

muhammad adam said...

aku missed la,nasib jer aku bek sal der koe,fanatikk ?

eka said...

fanatik ? yea

kakngah said...

apsal karavan diorg je yg hbs minyk ek??
yg lain tak g tuang minyk ke??

eka said...

itu laa pasal .
ikut jalan sme jer .
sah , ade org sabotaj ni .
thee thee -..-

K I E R A said...

Couple yg tersingkir tu cam tak cooperate jea.

Wife dia suka suruh hubby dia buat semua kerja,

Dia buat kerja dengan mulut ja.

Patut pun tersingkir.

Even diorg dari M'sia.

eka said...

yup yup , tapi diaorg sangat comey .
-..-

hidayah said...

sgt suke married couple dr msia ni..very loving ;)

eka said...

yupyup , love them .
even,wife dye a bit annoying me.

jayne said...

ufhhhhh...plg tak suka girls dari india tu. lebih suka michelle n claire. go!go! ethan & khairie!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...