LET'S TO THE PARTY .

Fashionista Barat Yang Kerap Muncul di Party 


Lindsay Lohan
Lady Gaga & Paris Hilton
Katy Perry
1) Baju Berkilau
dress berlabuci antara gaya yang paling sesuai di party !

2) Legging atau Pantyhouse
kira macam penyelamat laa untuk someone yang tak berani berseksi seksi ni . Pakai macam ni baru nampak sleek and chic . Pakai dengan gaun pendek paras paha . Meletup U !

3) Biker Jacket .
bersepah kat butik butik kat Malaysia ni , pilih jer .

4) Killer Shoes .
welcome to kasut kasut chunky , widges , high-heels atau yang penuh batu bata , hee (:






5) Shirt Dress .
Yup ! fofular pada zaman 80 an . Sekarang pon ea ? Sentiasa ingat , kita selalu pakai balik apa yang orang dulu dulu pakai . hee (:

wasiat anak dara ; don't try too hard . just be yourself .

7 comments:

K I E R A said...

Yeah, just be ourselves :D

eka said...

yup , hehee (:

miss chekleen said...

babes here..hehe

anda ditag!!!

http://misschekleen.blogspot.com/2010/10/tag-mencari-identiti-blogger-bernama.html

eka said...

tidak guna punya budak , HAHA!

muhammad adam said...

hui,kasut..ade la nak same tinggi ngan pokok kelapa.

Ahmad Fakri said...

boxer xbest.brief boxer bwuu mashukk ! hee =PP

eka said...

a'ah , ko memang baguss !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...