DIA MUNGKIN NAK CAKAP NI " COUPLE LAA SINGLE "

aku duduk masa tu . jangan tanya aku duduk atas apa . orang abnormal jer duduk atas kerusi .

tiba tiba , sorang minah jalan depan aku . aku tengok laa dengan muka yang tak ada apa apa perasaan .

dia jnampak sorang minah ni . ops , sory . tiga minah ni . dia cakap " wey , erm malu laa pula nak cakap " aku daa rasa cam nak bagi sedas dua je kat minah ni . tapi aku sabar . " alaa , cakap jer laa " . tiga minah tu cakap . serentak .  mungkin diaorang daa bincang kot tadi , mungkin . minah minah kecik ada laa ketinggian 142-142.9 cm . aku agak .

" tolong kim salam kat ayie erx ? " . minah tuu cakap . aku jeles kat die . sebab die tinggi dpd aku .
" ok " tiga minaht uu cakap .
" eh eh , nah muahhhh sikit " okey , menyampah sal . grrrr .

tiba tiba juga , dia jumpa si ayie tadi . dan best nya depan kau . kenapa ? huh .
" ayie , intan kim salam " salah sorang minah yang berketinggian 142.810 cakap .
" xde muahhhh ke ? " ayie cakap .
"HAHA ," okey , itu gelak .

jap jap , aku tak pelik sangat sal tu ,yang aku pelik nya kenapa mesti buat drama depan kua.
hello , perlu ke ?


wasiat anakdara ; katakan tidak dengan gaya seorang ratu uzbekistan pada gambar diatas . ouh , ya . lelaki tak mungkin kan ? sory -..-

14 comments:

myza said...

okey , itu mesti laa beb!!

Mohd Nor Quiyyum said...

xnk kapel:)

eka said...

myza ; HAHA , sure ?
quiyyum ; yea yea , geng laa kita -..-

Sca Ndx said...

nak couple :)

grOundnUt said...

best ke kapel?besstt!!!^^v

eka said...

taknak !
HAHA , best kot . kot LAA -..-

zaL_cdpx said...

kapel bleh tp xpyh tjk gedix dpn org ! nk gedix..sila gedix sorg2 yer.

+d.O.Y.A.h+ said...

nyum333.
muahh skit beb ;p

eka said...

zal ; sokong koe , HAHA =..=

D.O.Y.A.H ; muaHHH , okey itu less =..=

muhammad adam said...

qo ngat subang murah qo aku takut.tolonglah pahamm !

Nur Aina Fatihah said...

eka,mari eka .
couple mariiii , heheehehehehe

eka said...

adam ; HAHA , sialan luh =..=

aina ; jangan , tidak tidak tidak !

little cart00n said...

azlee khairi tu senior elie! hehehe
mmg hensem! ;p

eka said...

ouh ea ? umur dye ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...