perlu ke ada facebook ?

orang yang main myspace semua berebut nak main facebook pulak .
tapi yang still main myspace , dia akan cakap ' more to facebook ' .
selalu sangat nampak .

dulu , satu kelas asyik cakap pasal myspace . satu kelas ada myspace .
sekarang , satu kelas ada facebook .
kalau tak ada , memang pelik sangat sangat .

bila orang tanya ' wey , ko ade facebook x ? '
aku cakap ' xde '
diaorang akan cakap ' blah laa lu '

dulu aku ada buat myspace facebook .
tapi , sebab aku nak ambik pmr . aku deactived .
shitt , tipu jer .
sebab aku jumpa blog laa aku xmen facebook .

cuba korang bayangkan , korang ada fb , ada blog .
bru nak update blog , da ade messages dapd mamat ensem .
comfirm blog bodo gitu jer , kan ?

11 comments:

kelhome said...

best aper guna facebook.. aku tengok otai2 blogger sumer ada facebook dan aktif ngalahkan kita di facebook

eka said...

tapi , aku rase xbest pon .
kat fb , baru aku tau perangai kawan aku sbnanye ..

Nur Aina Fatihah said...

betol betol betol .

|u|u ♥ said...

setiap entry mesti kene kutuk ew?
hahaa +P

eka said...

pasti +__+

SAZZY said...

skunx?????

eka said...

x

SAZZY said...

biar betik????????

eka said...

betik!

iena_mieyna ^^ said...

haha..tak penting pun facebook tu..saya pun tak da facebook.deactivate.=.=

Clara said...

samelah.. aku dah jmpe blog ak tak men fb ak.. tu pasai aku deactivekan fb personal.. wahahah..

#padahal aku dah bosan dgn FB.. huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...