BEST LAA HAIRUDIN KAN KAN ?

Kali terakhir aku menangis masa Liverpool kalah dengan Arsenal tahun lepas . Daa laa Torres main . sakit betul . kesian Torres .


Korang ingat aku nak nangis ke bila N9 kalah dengan Kelantan tadi ? aku pon tak tahu aku sokong sape . tahun lepas masa kelantan kalah , aku sedih . sebab tengok muka Indra putra cam nak nangis . kan dia score last minute . tapi , aku suka gak bila N9 menang sebab aku suka tengok Shahurain . aku rasa aku suka dia .


Tadi , shahurain score . aku pon apa lagi , melompat laa LOL ! . Aku rasa cam aku suka sangat sangat kat dia , hahaa . gatal. Tapi , aidil keluar . lepas tu , badri dengan shahrul score . dan , kelantan menang , dan aku tak rasa apa-apa . tapi , jap jap . aku nak tengok muka Shahurain . dia sedih tak .


Okey okey , dia buat muka sedih dan aku sedih juga . oh ea , Hairudin botak yang ensem tuu , pemain terbaik . best laa dia , dulu dia menang . sekarang , dia menang .

10 comments:

miss chekleen said...

aku terlepas tk live..kena tgk ulangan la nanti..nak tgk btl2 la pakwe ko nangeh..hak3

MOFASAD said...

ynwa!

eka said...

chekleen ; okey itu sengal .

mofasad ; YNWA , muaHHHAHAHA -..-

myza said...

kenapa koe tak uat citer sal kenapaabg abg polis tu ensem ?

eka said...

perlu ke ?
okey okey , nanti aku uat ea sayangs ? kan aku daa jadi less , koe punya pasal laa -..-

hasrul hassan said...

Hairudin memang best ... ensem lak lepas takde rambut ni...

Cik SHiNJU said...

hahaha...wlupun Torres u n Fabregas ai senegara..tp mereka musuh di England..secara otomatik ai musuh u..
Erk,tapi kita sama2 WAGS kan..ah pdulik la..jom shopping n hbiskan duit bf kita..lalala :P

eka said...

hasrul ; betol betol , HAHA =..=

shinju ; okeyokey,musuh.tapi,bila spain maen , kita BFF tau ? btw,habiskan duit diaorg. wow,bagusnyaa =..=

muhammad adam said...

wey , liverpool main ini malam '',

eka said...

yupyup

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...