TAG BIZZI BUDDYZ

pertama sekali title korang cipta sendiri .
kedua korang kena citer 25 perkara yang orang tak tau tapi orang kena tau .
ketiga korang kena tag 25 orang termasuk orang yang tag korang kalau korang taknak kena sunat laa .
keempat tag ini aku daapt daripada miss chekleen

1.nama aku eka atau siti atau nur atau atieqah atau asma binti roslan . umur ? 15 atau lima belas atau fifteen atau dalam bahasa keling lima belas apa ea ? zzz , fikir sendiri !

2.aku ada banyak boypren . sumpah ! eh eh , tak baik sumpah ! aku harap korang faham ea ‘ boypren’ . boy itu lelaki , pren itu kawan . maknanya lelaki kawan atau kawan lelaki atau boypren . hee (:

3. pernah couple sekali , sekali tu maknanya satu dan kali satu maknaya satu kali . kalau tak faham sila pergi ke kaunter pertanyaan dan isi borang untuk tanya soalan kepada saya okey ?

4.saya sayang mak saya . saya sayang abah saya . saya sayang adik adik adik adik adik saya . jap jap aku ada berapa ya adik , 5 ke 6 . berapa weyh ?

5. aku nak jadi novelist . apa ? kawan aku kan kan dia nak jadi tentera , sila gelak . oit , tak baik la gelak , HAHA ! gelak jer laa , padan muka . nama dia aina . dya ada pakwe nama ayen kot . aku tengok pakwe dia biasa jer tapi dia kata pakwe dia hensem  , LOL ! lots of lough , lots of love , lough out loud !

6.hobby ? baca novel , makan makanan orang yang punya , bukan curi tapi ambik . aku suka berdiri dan duduk . koarng suka ? gila .. korang yang gila . sebab ? tak tau .. 

7.tak tau nak cakap apa .

8.aku suka makan ketupat henset dan air rumpai laut . sedap ..

9.aku tak suka lapptop aku , dye gila . korang , sila tak suka juga .

10.aku penat laa tulis mende ni .

11.aku tak alah apa apa , bukan macam chekleen , HAHA ! sila gelakkan dia .

12.aku suka sorang budak ni nama dia kim hyun joong . dia hensem . dia cakap taon depan dia nak kahwin 
dengan aku . korang dijemput hadir terutama chekleen sebab dia baik . ya ke ? jangan laa nangis chekleen , ye laa sebab dia busuk . suka laa tu ..

13.aku tak nak kawen . mak aku suruh baru aku kawen .

14.taon depan aku form4 atau dalam bahasa melayunya tingkatkan tiga menjadi empatbelas tolak sepuluh .

15. aku tak suka budak lelaki yang bajet hensem padahal g-dragon lebih hensem daripada dia .

16.budak lelaki yang rambut highlighted akan ditolak serta merta untuk menjadi suamiku . 

17.zzzzzzzz , tipu . tak mengantuk lagi laa sebenarnya .

18 . aku naka tanya nape chekleen bagi aku tag ni , . maybe sebab aku nak kawen dengan kim hyun joong so that dia pon nak glamour sekali laa ea ? amoi amoi amoi ...

19 . alamak , alapak , alatok ,alanek . 

20.esok , saya sekolah . nak ikot saya tak tak tak ? tak payah budak busuk tak boleh ikut , HAHA .

21. saya suka TVXQ , 2PM , SS501 sebab ada husband saya , mbLAQ , cnBLUE , SNSD . 

22 . setiap hari aku akan on9 , tv , fly . fm , tido , mam dan mandi .

23. aku rasa macam nak bunuh orang tapi malangnya , bunuh itu berdosa besar so that aku kena duduk diam saja .

24 . aku pelik dan kompius yang amat , kenapa org putih atau itam suka tulis lagu mesti ada perkataan FUCK tapi takut nak sebut , sebut jer laa , FUCK . bukan susaa pon . 

25 . yea , daa abis .

sila cakap padan muka kat diaorang yang akan disunat jika tidak buat tag ni ; HAHAHAHAHA .
sis huda
sis ryna
krole
tubelawak
abang berus
riha
sherry
shila latif
dawia
mira
mama pipie
wawa
diea
yyunie
dysha
garuda

wasiat anak dara ; cukuplaa tu , malas dah cari orang aku nak pergi tandas sekejap . sapa sapa yang ditag , lepas buat tag tu , sila bagitau ea ? aku nak baca lepastu nak hebohkan kat orang ramai , HAAHA . sila gelak atau tak payah laa atau gelak .

11 comments:

miss chekleen said...

wakakaka giler,bejaya gak ko wat...
siap kutuk2 mesra aku lagi tu...huahua..
weyh aku ada boypren seriban tak heran wei.. ;p

eka said...

hekheleh , apa ku kesah ? aku ade boypren ke kau xde boypren ke , kau takkan berubah . huh , kan aku daa ternyanyi . aku tau laa ko nak puji aku nyanyi best unn ? HHAAHA !

miss chekleen said...

hahahahampeh...
aku nak tido da neh...kang bangun sok kedut2 laks muka aku...wakaka..

wei ko nyanyi ke tu???huahuahua..ade2 je ko neh..
tc babes

eka said...

jeles laa tu , aku nyanyi best , huh ..
HAHA (:

DySha cHan said...

alamak pnjg er beb^^ btw tQ 4 da tag

eka said...

okey laa tu , babe (:

Shiela Latif said...

salam eka...thanks ingat kat sis yer...tag nie sis dah penah buat dulu...nanti eka gi check kat link nie k : http://shielasuri.blogspot.com/2010/06/layan-tag-dari-qellissa.html

=))

muhammad adam said...

ketupat henset?sedap siot!haha,eka..nak satu ,6t ko post kat aku erxx?

Ahmad Fakri said...

semoga ko terus sukses & jadi seekor novelis yg sukses . sukses sukses!

eka said...

ADAM ; siap ! HHAAHA !
fakri ; tenkiu (:

DySha cHan said...

allo dear^^ da buat da tag 2... nti u check la ea^^ peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...