PONTI ANAK REMAJA

okey okey , setiap hari isnin aku dengan adik aku yang berketinggian 142 cm tuu mesti akan histeria.itu wajib.
sila pelik.hari isnin , bukan jumaat tau . nak tau kenapa ?


credit to team aryzs
pelakon dia memang best best dan hensem hensem , auwww ! okey , stop menggedik mungek .

aku pernah rasa dia gedik dulu , tapi sekarang aku admirer dia .

gadis , sila terpikat -..-

nama dia azlee khairi .
tapi , aku xjumpa satu pon pic dia
kat web .
TAAAAPI ! dia ada facebook tau . personal facebook. bukan fans club .
ouh ea , aku rasa dia pelakon baru .
kalau korang tengok pic dia kat fb , biasa biasa ja .
kalau korang tengok drama dia , walawehh !
bisa , jatuh cinta dong .
hahaa =..=
azlee khairi facebook
sebijik robert pattinson tau . okey okey,  dia pakwe aku . cop !

wasiat anak dara ; drama ni memang laa ada gaya twilight . tapi kalau korang tengok , diaorang tak ada ambik sedikit pon scene dalam twilight . lagipon , ponti anak remaja malay , islam . twilight , omputih . kafir . kan kan ?


untuk korang 

16 comments:

muhammad adam said...

hahaa,pic yg mantopp sot !

Nur Aina Fatihah said...

yepp,persis mr.pattinson.

eka said...

adam ; well,susaa aku curi tau ?

aina ; yea, erk , don't be too formal,sayangs =..=

si biskut said...

takut sangat aku...dah macam alien plak aku tengok..hehe

eka said...

HAHA , pic tuu kelakar kan kan ?
dan kebadutan .

suzie rahman said...

dier plakon awan dania jg kn

eka said...

ouh , ea ?
sape? nazim othman ?
u're absolutely correct.

Ahmad Fakri said...

maybe kau taktau yg liyanajasmay tuu gf akuu

eka said...

whathell man ?

SAZZY said...

persamaannya hanya satu,harus pilih diantara dua (:

Nur Aina Fatihah said...

best yg ni dpd yg dulukn ?

eka said...

sazzy ; yup , byk cite mcm tuu kan kan ? tp yg ni best sangatsangat .

aina ; yupyup =..=

Mardhiah said...

adopp... tekezut eden!!

Shino said...

laju je chop...ahaha...

eka said...

mardhiah ; HAHA .

shino ; biselaa =..= nak jugak laa tuu ?

yadi said...

yepp,persis mr.pattinson.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...