ARTIS , SALAH SENDIRI SALAHKAN ORANG LAIN .

aku cakap betul , kalau koe tak tahu .
memang sah sah koe kuno .
tapi , tak pe . aku bagi koe tengok jugak .
buka mata tu sikit , tengok tu Nabil ke ?
aku rasa ye dah .
tak guna betul , tak nak ngaku .
tak gentleman laa bro ,

ceh , memanjang senyum .

13 comments:

biskut said...

qabil kan..err.nabil kan suka cetus kontroversi..ala,takat macam nih dia leh kelentong punyer.

Fello Ariza said...

kantoi nabil..

hehe

apeqchan said...

rase2 pun mcm die...
tp super impose katenye...
skang ni kan bole gabung2 gamba...katenye la...

WAHIDA ALIAS said...

kekantoian di situ..

eka said...

apeqchan ; time tgk kat melodi , muka cuak jer . jwb pon blur je . lau aku mengamuk daa , HAHA =..=

wahida ; thee thee =..=

Matika Love 131020 said...

aiiiiiiiii nabil2.............ap kau nk jdi??

prince kais said...

OMG!!qasha???affair ngn nabil??

Dr.LoVe said...

betul2 samalah bila tengok tang telinga dia tu....tu pun nak cover2 lagi...cam bagus je

eka said...

HAHA , tau tape .

King Of Single said...

aiyaa..at first time balik cuti sem bace2 paper aku agak tkejut la die ni clash ngn irma
tp kalw perangai die camni..no wonder laa..irma leh dpat yg better..


aiyoo nabil!! lu apa bikin..aishh lu pikir la sendiri

myza said...

tahpape , nak tipu xjadi !

Anonymous said...

gambar nampak bra. hish apalah

Anonymous said...

korang tau tak budak perempuan tuh sape? ni lah anak sedara rosnah mdnor yang pernah berkahwin dengan iwan dangdut..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...