SCENE YANG JEMU DILIHAT DIDALAM DRAMA

aku bukan nak mengutuk tapi aku cuma nak luahkan perasaan seorang budakyang dah jemu tengok scene yang membosankan dan yang boleh diagak . aku tak nak bagi tahu laa drama atau filem apa . nanti aku takut je kalau kalau ada yang saman aku .

1) rasa macam ada orang kat belakang . mula mula buat dek jer . pastu pandang kat belakang , at last takde siapa siapa . cam sial , pandang kat depan . keluarlah segala muka jahanam hantu tu . alah , scene ni lagi ..

2) pergi kuliah semata mata untuk termenung kat dalam dewan kuliah tu . cam sial gak . lepas tu , lecturer tegur dia ' minah , apa yang kau menungkan tu ? kau sihat ke tak ? ' kata lecturer yang ensem tersebut . alah , scene ni lagi ..

3) lelaki tu cakap kat perempuan tu " ermm , awak balik naik apa ?" . perempuan tu cakap " naik teksi jer kot" . pastu laki tu akan cakap " apa kata saya hantar awak balik nak tak ?". pastu perempuan tu cakap " tak pe laa , saya balik naik teksi jer". laki tu akan cakap" takpe , saya hantar awak . lagipun dah malam ni , teksi susah nak dapat" . pastu perempuan tu akan menggedik " betul ke ni ? " . okey , cam sial lagi . at last , perempuan tu akan ikut laki tu . alah , scene ni lagi . buang masa je .

4) perempuan ngan laki ni dah decided nak kahwin je . dah , nak pergi tempah baju . pastu datang peah mana entah tiba tiba cakap " sayang , i'm pregnant . sampai hati u . u tetap kena bartanggungjawab atas apa yang dah buat " . nak lagi best , datang laa masa diaorang nak nikah . biar pengsan terus mak pengantin . alah , scene ni lagi ..

5) laki ngan perempuan ni bercinta lima tahun . lepas tu kira kira nak kahwin laa ni . pastu camne ntah , laki tu boleh masuk dalam hutan . lepas tu , kemalangan . hilang ingatan , jumpa ngan perempuan hutan mana ntah . dan dan , perempuan tu akan jatuhkan cinta dia kat lelaki tu . alah , sceen ni lagi ..

6) lelaki ni orang kaya yang suka kat perempuan miskin . tapi , mak lelaki tu tak suka kat perempuan tu . mak lelaki tu beriya iya laa suruh perempuan kaya lain tackle anak dia tu .


saja je letak pic ni , haha
erk .

wasiat anak dara ; aku daa tak sampai hati nak tulis dah , korang tambah laa sendiri erx ? haha , bodoh gelak !

6 comments:

myza said...

haha,part yang pandang blkg . then , xdew org uhh . betulbetul , sangat sial .

:~:Budak Degil :~: said...

ade lg la 1 scene ni..

ade orang yang nak kikis harta syarikat,kikis harte anak org kaye..

cite2 indon salu buat scene mcm ni..ahahaha

ceritasekupang said...

betul3...hahaha...

Nur Aina Fatihah said...

scene minah tua yang gedik nak mampus . cam GRO jer,haha .
teruxx gax mulut aku erx ?

Ahmad Fakri said...

cam babi post ni.
hehee

Azham Vosovic said...

hahahhaha, setuju sgt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...