PARTY GIRLS GAGAL KE FINAL , THE AMAZING RACE ASIA SEASON 4

Memang sesuatu yang membanggakan bagi kaum kaum wanita seluruh dunia apabila party girls yang diterajui oleh dua orang minah gedik , LANI & JESS gagal melayakkan diri ke final .

Hikhik , sumpah cam nak lompat jer . sumpah jugak , best giler xde diaorang sebab sebab diaorang gedik buktinya dua team yang panah diaorang . eh eh , maksud aku yang jadikan gambar diaorang sasaran . team MICHELLE & CLAIRE , team NATASHA & HUSSEIN .

At last , MICHELLE & CLAIRE tukar cabaran . tapi , nasib diaorang cepat tukar . mase team lain belum sampai lagi . memang , tiga team ni laa bintang impian yang ditunggu tunggu.

Walaupun , takde ETHAN & KHAIRIE tapi ada MICHELLE & CLAIRE .
At least , diaorang cool ... macam aku . HAHA , jeles laa tuu .



BYEBYE , hehee =..=
sila buat muka jeles kat diaorang

RICH

CLAIRE & MICHELEE
NATASHA & HUSSEIN

wasiat anak dara ; malu gila .

9 comments:

ahmad jo said...

aku pun suka dorang tersingkir.. bangga sangat menang 3 kali... haha

Ratu Sulaman said...

wahh.. bangga gler bler tgk dorang wat cabaran last skali. dorang je yg ader kat situ time tu. wahh~ team gedix dah out. Tp I sokong team Rich dah semenjak Ethan and Khairie dah out... T.T

eka said...

ahmad jo ; tu laa pasal , gedix tol !

ratu ; yea , RICH pon coolgax . comey je cam nak pijak . hehee =..=

Ahmad Fakri said...

i bet hussein laa menang .
die je menang , anak die x .

cer tgk muke dye , komfiden smcam jer . haaha

SAZZY said...

huxhux betul tuu .

eka said...

ngex .

Ahmad Fakri said...

ceh , party girls konon ?

eka said...

@fakri ; HAAHAHA .

munna said...

tak bestlah .. wakil malaysia takde yg gi finale... sblm ni dah 3 season ada wakil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...