KEYWORD KAT BLOG AKU =.=

hari ini sangat kesengalan di mana aku kena bangun awal dan membuat kerja rumah memandangkan ma aku keluar rumah pergi ke satu tempat dan aku kena jaga adik aku , dan pukul 9 tadi baru mak aku balik untuk amik adik aku dan aku pon keseorangan , kesengalan dihimpit kesepian .

klik untuk tumbesaran gambar =.=
1) awek dara blogspot - sumpah aku cakap aku tak paham langsung apa dia nak . maybe dia nak pastikan yang aku ni dara atau tidak , dan at last aku masih dara . dan ea , aku guna blogspot . =.=

2) kisah malam pertama - tak pelik sangat sebab aku pernah buat post ni . dan budak ni sangat bagus mencari keyword ini .

3) azlee khairi ; aku pernah juga cerita pasal azlee khairi dan dan aku daa dapat gambar dia . sila jeles .


curi kat fb dye =.=
4) amazing race asia 4 ethan - munkin dia nak tau pasal ethan . okey , ethan tuu cute dan kelakar laaa . dan jahat juga . saya suka laa , zzz .=.=

5) gambar shahurain - aku tau korang nak tengok muka shahurain memandangkan aku rasa aku daa jatuh cinta kat dia .

ohhmy , hensem kan kan ?
dpd yg len laa =..=
6) the amazing race asia 4 episod 6 - klik sini sayangs


7) andrie pakalingan - er er , sape ni ? nak search kat google sekejap ea . huh , ada satu kemungkinan jer , mungkin dia nak type galang pangalila ( tol ke aku eja nama mamat ni ? ) . tapi bila aku search kat google dia tak kuar andri pakalingan tapi dia keluar pekalongan kat indon . maybe ni nama budak indon kot . dia nak search kat blog aku ada tak nama dia . =.=

8) bront palare - sebenarnya eja dia bront palarae . aku salah eja . sory sory dude .

9) ponti cakap - keyword ni pelik sikit . dan mungkin juga kesenglan , ponti cakap ape ? korang rasa ponti cakap ape ? dan untuk ape ? kesengalan laa .

15 comments:

Nur Aina Fatihah said...

ponti cakap ; ape ngendap ngendap ni ? awak ingat saya tak nampak ? stalker ke ape ? haha , curi kat dlm ponti anak remaja =..=

myza said...

pergh , shahurain abu samah 22 !

eka said...

aina ; HAHA , betultuu .

myza ; huh? suda jatuu cinta ea ? whathell la ? he's mine =..=

muhammad adam said...

andrie pakalingan?haha,indon buat rumahtu arx?

Ard (Yaddo) said...

blur. sume aku x kenal. hahaha

eka said...

HAHA , wakluu !

SAZZY said...

haha,i rasa dia nak cari wife kot and the most important is have to be a virgin girl for him . i mean before married babe !

eka said...

whathell ?

eka said...

whathell ?

miss chekleen said...

sengal...wek..hahaha

violet chem said...

suka amazing race..yeah ;)

eka said...

miss ; LOL !
violet ; yeh !

ZACK ENTRY said...

keyword pertama dan kedua tu agak menarik..hehe

eka said...

HAHA =.=

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...