KAWAII GADGET'S CONTEST

kepada cik mommy , video klip lagu ni atas entry ni sahaja . ye sayangku .
okey , gatal . 
yang gambar orang buat free show " bulu ketiak tu " yang tu laa .
sila klik play untuk ke tandas , eh eh .
maksud aku , untuk sila klik play untuk play .

tapi , kalau susah ngat .
nah aku bagi koe video dengan lirik lagi .
pueh hati ?

kawaii gadget's contest
from ; cik mommy


title ; love like woe
band ; the ready set




sumpah , susah giler nak cari pic band .
soo ,
aku pon ambik vocalist dia saja .
har har harimau .
~ jordan witziqreuter
nak google laa tu , kantoi !








Lyrics | The Ready Set lyrics - Love Like Woe lyrics



Custom Glitter Text

wasiat anak dara ;terpaksa tag laa jugak kan kan ? aku harap diaorang tak masuk contest ni , hehee .
harap harap diaorang tak join , har har har harun salim bachik !

dalia
paw
eyka

5 comments:

Qaseh dalia adelia said...

eh2 kite dah lame juin hehe btw thanx dear tag ,,,ooo mau kaut untung sorang2 ye haha

Nur Aina Fatihah said...

cheh , haprak nye budak!
hahahaa

eka said...

qaseh ; HAHA .

aina ; HAHA .

Mommy Pinky said...

tenkiu join contest, gudluck :)

khairolghani said...

terima kasih sebab join contest..good luck..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...