BOSAN ? JOM LAYAN VIDEO BIRU !

haha , macam kesengalan jer unn ?
masa tuu , aku nak download application untuk mobile .
walaupun download secara haram , tapi .
apa aku kesah ? korang kesah ke ?
yang penting free kan kan ?

setiap kali aku nak loading , lepas tuu mesti ada iklan ni kat web tuu ;

" VIDEO PANAS AWEK CUN "
" GAMBAR SEKSI GADIS JEPUN"
" 3gp , AWEK CUN SOT "

dan banyak lagi , tapi aku malas nak type .
aku tak nak buat dosa .
aku tau lepas ni korang mesti nak download kan kan ?
kantoi sudaa . .

yang aku tak leh blaa nya masa ada iklan ni ;

" BOSAN ? JOM LAYAN VIDEO BIRU "

ya tuhan , dia fikir aku ni bodoh cam kambing dia ke ?
fikir laa sikit .
tulis jer laa video blue .
baru ramai orang download , ni tak orang kena fikir dulu nak download ke tak nak .
daa laa lambat nak loading . huh , rimas aku .

nak download ? sila klik sini .

video biru

16 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

jom lyn video biru!!

eka said...

jomjom !

Encik MT said...

haha! birunya video tersebut! ghaha!

eka said...

HAHA (:

MisApple said...

biru itu menawan!
hahaha.

eka said...

HAHA , betulbetul !

deAnza-wAnda said...

biru pon biru la dek

ard said...

video merah xda? hahaha

eka said...

wanda ; thee =..=

ard ; nak ke ? okey,pasni ni aku upload ko jgn x tengok ea ? HAHA =..=

Ahmad Fakri said...

aku daa tengok , biru giler giler laa.

eka said...

bagus nye koe , pe yg koe tgk sume biru .

myza said...

hahaa , terbaik dari ladang ! :P

muhammad adam said...

SHITTT !!

eka said...

myza ; tenkiu , tengok org laa =..=

adam ; SHITT juga =..= !

Ard (Yaddo) said...

mane video merah nye? :p

eka said...

type redtube jer .
salu masuk laa nie , kantoi sudaa .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...