4 PERKARA YANG KAU JANGANG MENGADA-NGADA NAK POST KAT BLOG

1) tentang artis yang kau tak suka dan kau kutuk dia beriya ngat ahh . contohnya macam kau ni memang anti justin bieber ahh sebab justin bieber laa awek kau tak layan kau , awek kau mencarut je setiap hari babi babi babi (baca -> baby) . dah laa awek kau tu muka macam beyonce kan , kau pon apa lagi post laa " weyh bieber kau ingat kau bagus ke ? dah laa suara macam minah gersang . kusottttt ngattt ! " . lepas tu , kau anggap je laa hayat kau dah tak ada yaa . bukan awek kau seorang je tak suka kau . mak nenek kakak sepupu satu dunia tak suka kau . hah , padan muka .

2) jangan post kutuk pasal kelab yang kau tak suka . kalau kelab tanjung rambutan sekolah kau tu tak pe laa , ni kelab EVERTON , REAL MADRID ehemm ehemm , tak payah laa susah kan . lagi lagi kau nak kutuk tu kau kutuk masa kat title lagi macam " weyh _ _ _ _ _ _ _ !!!! kau ingat kau bagus ? lawan dengan kenya pon kalah dah over . dah laa semua muka buruk giler ! " . erkk , kalau kau tak kena dang kau kira selamat .

3) buat satu post khas untuk blogger yang kau tak suka . dah laa kau post terang terang , dah laa minah tu banyak admirers . dah laa admirers dia lapan belas juta , memang padan laa dengan muka kau kena sepak terajang smakdown lagi . sila jeles .

4) post pasal benda tipu . macam kau dah cerita laa dalam 836293 perenggan , pastu baru kau cakap kau tipu . macam kau post " AKU DAPAT 9 JUTA DALAM MASA 2 BULAN DENGAN NUFFNANG " . memang laa nampak sangat tipu kan , tapi yang lembap sikit macam aku ni memang layan punya laa . kalau kau buat sekali tu kira waras laa lagi , kalau 9 kali ? kalau 54 kali ? kalau 8923470123789371236389 kali ? tak ke bengong namanya tu ?

layan ni walaupun takde kena mengena .



wasiat anak dara : mentang mentang ada astro first . 24 jam layan kak limah aje . kusot betul laa budakk budakk budakk budakk ni . 

20 comments:

.: iEyLa :. said...

hahaha...betul2..huhu

epy said...

hahahaha!!

eka said...

==' xtauu nak tulis ape . bengong xx ?

amalia izzati said...

setuju sesangat! :)

antudegil said...

lor... galaticos n toffess punya fan ka? mau butthurtkan kamo la. mlm tadi tumpas kan? bwahaha!

Entri Terkini : Realiti Kehidupan: Pengemis Lebih Kaya Dari Kita

amny.. said...

tip menarik:)

zaty luvlianncezzz said...

lg satu jgn mendedahkan keaiban owg..kn

eka said...

@amalia : (: tenkiuu
@antuu : im liverpool die hard fannn . hehe . ynwa !
@amny :mmuahh .

eka said...

@zaty : absolutely !

Taufiq Tiramisu said...

ko ganu ke ape?
JANGANG?
hahahaha

tomato said...

hoho ,, betul2 ! :D

eka said...

@taufiq : haishh kau ni , mak aku punye adik ngan suami dia ye laa org ganu derrrr . maluu giler plus malas nak edit . kau tlg edit , nah p/w belog aku sc******* .
@tomato : heee (:

Jaune said...

kenapakah kau menyebout perkataan REAL MADRID di situ wahai Eka?

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
wekk pemalas ;p

darl sepet said...

hahahahah.memang kusutttttttttttttttttttt la wei.

+akufobia+ said...

bekk.(kena pijak.)

saljihitam said...

tau takpee.

eka said...

@jaune :hehe ,peace XD
@taufiq : lalalaa ~
@darlsepet : kahkah ?
@akufobia : aikk . nape ?
@saljihitam : (:

HASNORWANI ... said...

hahahah lawakkkkk

Clara said...

knpe tak buat archive? Aku dah tak taw arah tujuan aku nak g mne ble semua tajuk post dekat "Anda juga mungkin meminati"

sudah berwarna kelabu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...