BANGGA KE KAU JADI BUDAK INDIE WEYH ?

kepelikan yang ada pada aku ni rasa rasanya telah meningkat sebanyak 100 km/j pada kelajuan sekor kura kura yang sedang beranak tujuh . ini semua salah budak budak dekat ngan rumah aku ni . aku pelik . aku pelik ni weyh .

diaorang beriya . aku cakap sekali lagi beriya yang teramat sangat memakai pakaian serba hitam di mana pada pandangan diaorang , diaorang nampak kool , kekemasan yang terselah dan indie . dengan skinny jeans , dengan seluar baju petak petak nya . lepas tu bangga bagitahu semua orang apa itu indie . wth ? 

indie tu independent . independent tu bebas . jadi bebas laa kau pakai apa pon , kau buat apa pon . bukan sebab kau pakai seluar ketat tahun 1987 dengan baju hitam kau beli kat bundle 3 rm 10 kau kata indie . huh , kusut . lepas tu beiya beli cerita kami the movie rm 9.90 . biar cetak rompakk asalkan indie . kalau dulu aku cakap aku tak suka liyana jasmay , diaorang cakap " kenapa ? liyana kan indie " .  kau ingat aku kemaruk sangat ke indie tu ? tolonglah faham kawan-kawanku yang jelita lagi masih dara . 

aku kompiuss weyh , aku type indie style dari semalam memang keluar gambar ni punya . kau jangan kata aku apa pulakk erkk ? 



wasiat anak dara : adakah mereka ini indie ? sila beritahu . hekhek 

3 comments:

Barry Allen said...

peh.. biasalah budak-budak baru naik.. keh keh keh..
belum tengok yang pakai spek kaler kaler macam buih lagi, gua rasa nak penampar je bila tengok.

Inspirationalefeks said...

indie T_T
kalau tengok orang dress camtu kat pasar ape ntah, tu trend nama nya ..
tengok la dalam 2 3 tahun nnti, trend baru datang , semua orang akan dress mcam tu...

dalam maksud lain arus modenisasi ..

and kalau google "indie" .. its depend on hot keyword mean high pagerank yang kuar dlu .. T_T

kalau xtahu pasal subculture ... sila baca subculture ^^and forr those who see how people dress ... those people are lack... xkesah pkaian bundle ke apa, yang penting jiwa !!!! jiwa memainkan peranan dalam musik ...

Mimi Radzuan said...

mmg sgt indie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...