CONTEST JIKALAU AKU DORAEMON

contest ni aku tahu dari shoutbox aku dan ya aku tahu dari shoutbox aku sekali lagi . contest n jugak aku bagitahu kau dibuat dan dirasmikan oleh YTAAAAAAM CIK EKA . kau nampak tak kau nampak tak yang nama dia sama dengan nama aku walaupun nama aku mula dengan huruf e dan dia mula dengan huruf i ? kau nampak tak weyh ? berhenti mencarut sekarang .




JIKALAU AKU DORAEMON


1) kalau aku doraemon , aku akan guna alat tukar jantina yang aku ada sangat tu untuk tukar jantina kawan aku yang dah jadi lelaki semacam atau dengan bahasa sopan pengkid yang aku rasa dah tertukar dengan maknyah maknyah lorong 13 . mungkin .

2) kalau aku doraemon , aku nak bertukar jadi selena gomez jadi aku boleh keluar dating dengan justin bieber, kannnn ? kau ada ? . jap jap weyh , bila masa aku cakap aku suka bieber weyh ? bengong *

3) kalau aku doraemon macam kat bawah ni

atau yang ni

ataupun yang ni * yang ni yang terakhir percayalah sayang .

aku akan bawak diri aku sendiri pergi ke venice italy atau paris atau kedai seven eleven sebab aku nak beli majalah HOT walaupun aku tahu yang majalah tu ada kat mana mana sekalipun termasuk kedai runcit pak samad . dan jangan tanya siapa pak samad sebab aku pon tak kenal siapa pak samad . kau kenal weyh ? kalau kenal inform aku erkk bagi nombor phone dia sekali .

4) kalau aku doraemon , aku nak keluarkan mesin atm dari poket aku dan korek duit duit yang ada sampai lebam . kahkah . siapa nak tuntut balik duit dia yang ada kat aku , kena bayar lapan belas ribu enam puluh lapan sen tunai . faham ?

5) kalau aku doraemon , aku nak tukar blog aku dengan blog orang yang paling famous sekali kat dunia ni . maksud aku dia dan blog dia famous . bukan dia giler famous tapi blog dia macam cipan tak mandi tak payah ngada ngada .

jadi , aku dah blank giler ni weyh . aku nak mengundurkan diri post entry yang kedua . padan muka ehh sekian selamat tinggal bebeh .

aku nak tag :
amal jaune
taufiq tiramisu
chekleen

pastu siapa siapa yang nak tag diri sendir tag ahh . sebab aku malas laa pulak nak copy-paste url blog korang ni . hikhik .

3 comments:

Izyan Lavender. said...

HAHAHA,
mcm best contest ni.
lain dr yg lain. huuu

nelly said...

Gud luck...

Nurul Atika said...

waahh~ nk kua ngn justin bibir ek?..nk ik0t.ngee~

gud luck, k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...